Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

BAS_4 : ΞΑΔΕΡΦΕ ΚΟΥΛΗ, ΔΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

– Ξάδερφε άκου εμένα σαν το πιο αξιόπιστο think tank, που διαθέτεις και στό’χω αποδείξει. Γιατί εγώ μπορεί να έχω τρίχες αλλά οι άλλοι οι ΕΛΙΑΜΕΠίτες σου λένε τρίχες. Από τη στιγμή που είσαι ανίκανος να σκεφτείς να ακούσεις εμένα, τον νουνεχή ξάδερφο.

Άκου λοιπόν! Όταν σε λίγο θα αρχίσει να πέφτει το θανατικό, όπως προειδοποιούν όλοι οι “ψεκασμένοι” επιστήμονες, θα καρφωθούμε άσχημα άμα το 95% των νεκρών θα έχει πιστοποιητικό “εμβoλιοβλακείας”. Αλλά έχει κι άλλο μαθηματικό μυστικό αυτή η κατάσταση :

Όσο θα λιγοστεύουν οι μπολιασμένοι, θα αυξάνεται το ποσοστό των ανεμβολίαστων και θα δείχνει αποτυχημένο το πρόγραμμα μπολιάσματος αφού δεν θα χτίζεται το τείχος μπολιοβλακείας και θα φας φάπες από την διαβόλα Μέρκελ. Από την άλλη βέβαια θα έχουμε δικαιολογία να συνεχίζουμε την μπολιο-επιβολή με μπροστάρη τον εμΒολιόπουλο.

Σκέψου λοιπόν (αν μπορείς) : θα καρφωθούμε αν οι νεκροί κατά συντριπτική πλειοψηφία έχουν πιστοποιητικό!

Η Νυρεμβέργη καιροφυλακτεί. Χώρια αυτός ο απαίσιος Αντωνιάδης! (ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ !! 28 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ !! … ).

BAS_4

https://www.triklopodia.gr/bas_4-%ce%be%ce%b1%ce%b4%ce%b5%cf%81%cf%86%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7-%ce%b4%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%83/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...