Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Τσουνάμι στήριξης στον Στέφανο Χίο – Απίστευτη θεσμική εκτροπή για έναν δημοσιογράφο, θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίαςΟλοένα και περισσότερες δημοσιογραφικές φωνές εκφράζουν τα σοβαρά ερωτήματά τους για την αυτεπάγγελτη δίωξη στον Στέφανο Χίο για το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακού 10-11 Απριλίου.

Μετά τον Κώστα Βαξεβάνη (διαβάστε εδώ) και το πατριωτικό newsbreak.gr εκφράζει τα σοβαρότατα ερωτήματα του για αυτήν την πρωτοφανής εξέλιξη:

Διαβάστε το κείμενο του newsbreak.gr:“Αυτεπάγγελτη δίωξη της εισαγγελίας κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες για «διασπορά ψευδών ειδήσεων». Προφανώς λόγω της θεματολογίας της σημερινής εφημερίδας του, το Μακελειό, στην οποία ισχυρίζεται πως διαθέτει στοιχεία που δείχνουν εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών με «νονούς» της νύχτας και άμεση σύνδεση με τους δολοφονους του Γιώργου Καραϊβάζ.

Είναι μία περίεργη εξέλιξη. Διότι άλλο η συκοφαντική δυσφήμιση που γίνεται κατ έγκληση, από κάποιον που θεωρεί ότι συκοφαντείτε και άλλο η διασπορά ψευδών ειδήσεων που σχετίζεται με δημοσιογραφικούς ισχυρισμούς για μία συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια. Πως γνωρίζει η εισαγγελία ότι έχουμε να κάνουμε με διασπορά ψευδών ειδήσεων; Γνωρίζει τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ;

Δεν θα έπρεπε πρώτα να τον καλέσουν να καταθέσει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι διαθέτει για την δολοφονία; Και έπειτα εάν κριθεί ότι πρόκειται για ψευδείς ειδήσεις, να κινηθούν;

Αντί λοιπόν να τον καλέσουν να καταθέσει αυτά που υποστηρίζει ότι γνωρίζει, του ασκούν δίωξη για αυτά που υποστηρίζει ότι γνωρίζει!
Περίεργη εξέλιξη. Ειδικά όταν μιλάμε για έναν δημοσιογράφο που έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας και σώθηκε από θαύμα. Οπότε λογικό είναι να έχει ψάξει την υπόθεση περισσότερο από τον καθένα.
Θα την παρακολουθήσουμε.”

Δείτε το επίμαχο εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

exofillo10-4

https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...