Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Καμία καπήλευση των ακομμάτιστων αγώνων του Ελληνικού Λαού!

 Με μεγάλη μας χαρά είδαμε τις προηγούμενες ημέρες τους συμπολίτες μας, τους δήμοτες Κορδελιού-Ευόσμου, να βγαίνουν στους δρόμους (τηρώντας τους υγειονομικούς κανονισμούς δημόσιας προστασίας για τη διασπορά του κοροναϊού), διαδηλώνοντας ενάντια στην αναίτια και άνευ προειδοποιήσεως απόφαση της κυβερνήσεως, να θέσει υπό αυστηρό περιορισμό (lock down) τον εν λόγω δήμο, με αποτέλεσμα να μπει σε τέλμα η τοπική οικονομία βυθίζοντας σε ακόμη μεγαλύτερη απόγνωση τους κατοίκους της.

 


Αυθόρμητες πρωτοβουλίες που μάζεψαν χιλιάδες κόσμου και έχουν εθνικό αντιστασιακό χαρακτήρα έχαιραν ανέκαθεν της στήριξης του συλλόγου μας πολλώ δε μάλλον όταν πραγματικά προέρχονται  από τη βάση του ιδεολογικού μας προσανατολισμού, τον ελληνικό λαό.


Είδαμε όμως και την προσπάθεια από ορισμένους συνεργάτες πολιτικάντηδων, να θέσουν υπό την κηδεμονία τους τις αγνές και αυθόρμητες αυτές διαμαρτυρίες, παριστάνοντας τους καθοδηγητές και τους ηγέτες του ελληνικού λαού, αναλαμβάνοντας επί της ουσίας θέση "κεφαλής" στις πορείες που διεξήχθησαν και μάλιστα φέροντας διακριτικά του πολιτικού κόμματος που εκπροσωπούν.

Επικροτούμε τη συμμετοχή οιουδήποτε Έλληνα θέλει να βάλει το λιθαράκι του στον εθνικό αγώνα αρκεί αυτό να γίνεται σε συγκεκριμένα πλαίσια στα οποία δεν συμπεριλαμβάνεται η προβολή διακριτικών πολιτικού κόμματος με σκοπό την προώθηση των θέσεων του και την ψηφοθηρία.

Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Υ.γ
1. Δεν δεχόμαστε μαθήματα πατριωτισμού από ανθρώπους που είπαν πως "δεν είναι προδότες όσοι ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών".

2. Δε δεχόμαστε μαθήματα πατριωτισμού από ανθρώπους που ψήφισαν έστω και μισό άρθρο μνημονίου.

3. Από ανθρώπους που αλλάζουν παρατάξεις με την ίδια ευκολία που εμπορεύονται δήθεν επιστολές του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού χωρίς κανένα ίχνος ντροπής.

4. Τονίζουμε πως την επόμενη φορά δεν θα πρέπει να επαναληφθεί κάτι ανάλογο, να καπηλευτούν την αυθόρμητη οργή των Ελλήνων. Να μαγαρίζουν την αφύπνιση και αγανάκτηση των Ελλήνων, αυτοί που κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων προβάλλονται στα κανάλια με διακριτικά του αναχώματος το οποίο εκπροσωπούν.
 


Όχι άλλοι "Καμμένοι", όχι αλλά αναχώματα.
Ζήτω ο Ελληνορθόδοξος εθνικισμός.

H φωτογραφία από την χθεσινή πορεία που διήρκησε για 2 ολόκληρες ώρες, 
φθάνοντας μέχρι το Κορδελιό, και η οποία είχε πραγματικά πολύ κόσμο κυρίως νέους-ες 
και πάρα πολύ παλμό, με συνθήματα ενάντια στην «χούντα» του Κοροναϊού,
ενάντια στους πολιτικούς, συνθήματα για την πατρίδα κ την ορθοδοξία, εθνικό ύμνο,
το «Μακεδονία ξακουστή»  κλπ

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...