Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Κομμουνιστοκρατία! Διώκουν αστυνομικούς, επειδή δεν έκατσαν να φάνε ξύλο από τους ραβδούχους του Κουτσούμπα

Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις τσάκιζαν στο ξύλο κι έπνιγαν στα χημικά Έλληνες πατριώτες στην Θεσσαλονίκη, ήτανε καλοί κι ότι έκαναν «νόμιμο». Τώρα που απάντησαν στις επιθέσεις της αριστερίστικης συμμορίας του Κουτσούμπα, τους περνάνε από κατεπειγόντως από ΕΔΕ, για να τους τιμωρήσουν «παραδειγματικά»!

Προηγήθηκε μπαράζ δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (και του ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα…), που καταδίκαζαν τους αμυνόμενους αστυνομικούς και υπερασπίζονταν τους ραβδούχους του αριστεριστή Κουτσούμπα, με πρώτη και καλύτερη την κομμούνα Γεροβασίλω που είναι υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ (με την άδεια του πρεσβευτή-Ύπατου Αρμοστή Πάιατ): «Θεωρώ απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου -λάμψης, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ. Αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές».
Κάτω τα χέρια από την ιερή αγελάδα της μεταπολίτευσης και της αμερικανοκρατίας, όταν κάνει στημένες ασκήσεις «επαναστατικής γυμναστικής» στα κεφάλια των αστυνομικών, για να δείξει ότι είναι… επαναστατικό κόμμα!
https://ethnikismos.net/2019/01/12/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...