Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Π. Ηλιόπουλος: Η ΝΔ έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - Συνένοχος ο ΣΥΡΙΖΑ! ΒΙΝΤΕΟ


Στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων μίλησε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος αρχικά ανέφερε πως σαν σήμερα στις 11 Ιανουαρίου το 2014 ο ίδιος μαζί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γεώργιο Γερμενή, προφυλακίστηκαν με εντολές του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά προς τον “παναθηναϊκάκια”.

Στο άκουσμα των λεγομένων του Συναγωνιστή, ο συριζαίος προεδρεύων της Επιτροπής προσπάθησε με συνεχείς διακοπές να σταματήσει τον λόγο του βουλευτή μας, ο οποίος παρουσίασε για ακόμη μια φορά ατράνταχτα στοιχεία για το παραδικαστικό κύκλωμα της ΝΔ και την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.
Στην συνέχεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την Παιδεία και συγκεκριμένα για το Πανεπιστημιακό Άσυλο, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Νέα Δημοκρατία ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να καταργήσουν το πανεπιστημιακό άσυλο, σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή η οποία είναι η μόνη πολιτική δύναμη ικανή να φέρει την νομιμότητα στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Χώρας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/p.-hliopoulos-h-nd-esthse-thn-skeuwria-kata-ths-chrushs-aughs-sunenochos-o#ixzz5cLCxzQ5G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...