Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Το ίδρυμα Σόρος μέσω της Independent λυσσομανάει κατά της Χρυσής Αυγής λόγω της τεράστιας απήχησής της!

Το ίδρυμα Σόρος μέσω της Independent λυσσομανάει κατά της Χρυσής Αυγής λόγω της τεράστιας απήχησής της!8Το ίδρυμα Σόρος μέσω της Independent λυσσομανάει κατά της Χρυσής Αυγής λόγω της τεράστιας απήχησής της!
ΠΗΓΗ
Γράφει ο Αντίοχος
Μετά τα ψευδή, κατάπτυστα και συκοφαντικά δημοσιεύματα για τις δράσεις αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής στις πυρόπληκτες περιοχές, που υπήρξαν στο εσωτερικό της χώρας (στα «Παραπολιτικά», τον «Ριζοσπάστη» και σε διάφορα κομμουνιστικά παπαγαλάκια του διαδικτύου), το νοσηρό αυτό φαινόμενο επεκτάθηκε και στο εξωτερικό!

Έτσι, σε κακόβουλο δημοσίευμά του, υπό τον παραπλανητικό τίτλο «Έτσι απέτυχε η ακροδεξιά να εκμεταλλευθεί τις πυρκαγιές στην Ελλάδα», ο βρετανικός Independent υιοθετεί την γελοία «πληροφορία» του εγχώριου ράδιο-αρβύλα, ότι… συνελήφθησαν τρεις χρυσαυγίτες για… πλιάτσικο σε κατοικίες πυροπλήκτων!!!
Ιδού τα αίσχη τους: «Στο εσωτερικό, η Χρυσή Αυγή επεδίωξε αντίστοιχα να ενδυθεί μεσσιανική δόξα. Μέλη της φορώντας μπλούζες του κόμματος εμφανίστηκαν μέσα στις φλόγες αλλά μόνο για το χρονικό διάστημα που ο βουλευτής του κόμματός του έδινε συνέντευξη. Αυτός ισχυρίστηκε ότι αναπλήρωναν το κενό της κυβέρνησης η οποία κατά τις δηλώσεις του είχε εξαφανιστεί. Ο πραγματικός χαρακτήρας της ελληνικής ακροδεξιάς ήταν εμφανής αλλού. Τρία μέλη της συνελήφθησαν για λεηλασία κατοικιών των πυρόπληκτων ενώ άλλη ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε μετανάστες στη Θεσσαλονίκη».
https://grothia.gr/enimerosi/sionismos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...