Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

Άρνηση Του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Να Διαλευκάνει Τα Αίτια Θανάτου Των Δύο Βρετανών Τουριστών Στο Νησί Των Φαιάκων;Αναπάντητα για άλλη μία φορά, άφησε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, τα αίτια Θανάτου, δύο Βρετανών, που σε μικρό διάστημα στον ίδιο μήνα, βρέθηκαν νεκροί, σε διαφορετικές περιοχές της Κέρκυρας, που παραθέριζαν.


Η υποθέσεις αφορούν ένα Βρετανό τουρίστα, ηλικίας γύρω στα 40 -45 ετών,ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην περιοχής του Σιδαρίου, δίπλα από κάδο σκουπιδιών, στις 04 Ιούλ 2018, και χωρις να έχει δοθεί στην δημοσιότητα το όνομα του, και τα αίτια του θανάτου του.

Ο δεύτερος Βρετανός, είναι ο  William Hughes, που έγινε γνωστός στην ηλικία των οκτώ, ως ηθοποιός, παίζοντας σε Bρετανικές τηλεοπτικές σειρές, όπως The Sound of Drums, Sleeper και Doctor Who. Στη συνέχεια εγκατέλειψε την ηθοποιία και στράφηκε στην Πυγμαχία, αποσπώντας πολλές διακρίσεις. Βρέθηκε νεκρός στις 9 Ιουλίου 2018, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στον Κάβο.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία, ενώ τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ή παθολογικά αίτια, αλλά οι Διοίκησης Γ.Ν. Κέρκυρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν μας το επιβεβαίωσε;

Στην ερώτηση μου,μέσω Email στην Διοίκησης Γ.Ν. Κέρκυρας, για τους δύο Περίεργους θανάτους, έλαβα την εξής Απάντηση:

Διοικητής ΓΝΚ <manager@gnkerkyras.gr> Τετ 8/8/2018, 9:33 π.μ. Προς :Σπύρο Πρίφτη

Kαλημέρα σας,
Λόγω ιατρικού απορρήτου, δεν μπορούμε να σας χορηγήσουμε ιατροδικαστικές εκθέσεις που αιτείσθε.Εκ της Γραμματείας Διοίκησης Γ.Ν. Κέρκυρας.

Δυστυχώς, πολλά περιστατικά θανάτων (κυρίως άγνωστης αιτίας)  Βρετανών Τουριστών  στην Κέρκυρα, σπανίως μαθαίνουμε τα αίτια και τους λόγους, απο το  Γ.Ν. Κέρκυρας, που δέν διαθέτει γραφείο τύπου  (αλλά εδώ δεν έχει γιατρούς, γραφείο τύπου θάχει), με αποτέλεσμα, να μαθαίνουμε πολλές φορές απο τον Αγγλικό τύπο τα αίτια θανάτου, με πολλά ρεπορτάζ να είναι δυσφημιστικά  για το νησί των φαιάκων, και αναληθής, όπως η πρόσφατη κόντρα που ξέσπασε αναμεταξύ  Γ.Ν. Κέρκυρας, και της αγγλικής εφημερίδας Daily News, για τα αίτια θανάτου της Αγγλίδας Νάταλι Ρόνσλεϊ, που νοσηλεύτηκε στο ΓΝ Κέρκυρας το 2017, μετά  από  κατανάλωση ωμού κοτόπουλου, στη διάρκεια διακοπών της στο νησί.

Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης   email:spyros.priftis76@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...