Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

ΕΝΩ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 90, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!

Τους 90 έφτασαν σήμερα τα θύματα της εθνικής τραγωδίας, με τον θάνατο ενός 85χρονου εγκαυματία, που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι υπεύθυνοι της τραγωδίας εξακολουθούν να προκαλούν την κοινωνία, αρνούμενοι τις αδιαμφισβήτητες ευθύνες τους.

Έτσι, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», ο υπουργός Εσωτερικών Σκουρλέτης ρίχνει την ευθύνη στις… καιρικές συνθήκες, λες και ήταν η πρώτη φορά την μοιραία 23η Ιουλίου που είχαμε φωτιές με τέτοιες καιρικές συνθήκες, αλλά και στην… αυθαίρετη δόμηση:  
«Έμπρακτη πολιτική ευθύνη είναι η προσπάθεια διακρίβωσης των αιτιών της ανείπωτης τραγωδίας. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με τον οικιστικό λαβύρινθο πόσο περιθώριο άφηναν να έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα; Είναι δύσκολο να απαντηθεί αυτό, οφείλουμε όμως να το επιχειρήσουμε, ώστε να αποδοθούν τελικά οι οποίες ευθύνες. Όλα αυτά συνιστούν ανάληψη της ευθύνης στην πράξη και όχι στα λόγια, αυτή είναι η έμπρακτη συγγνώμη».
Φταίνε όλα τ’ άλλα, εκτός από τους ίδιους! Μόνο που ο λαός έχει διαφορετική γνώμη και πολύ σύντομα θα’ ρθει γι’ αυτούς που άφησαν τον κοσμάλη αβοήθητο, ο «λογαριασμός»!
https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...