Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

ΣΥΡΙΖΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Όπως έγινε γνωστό, αύριο Τετάρτη ο mister Tsipras θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, για να συμμετάσχει στην τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας – Σερβίας.
Η επικείμενη επίσκεψη του αρχιπροδότη στην καρδιά της Μακεδονίας μας, έχει προκαλέσει την γενική κινητοποίηση των πατριωτών, οι οποίοι του ετοιμάζουν «θερμή υποδοχή» – να είστε όλοι εκεί με μια σημαία ελληνική!

Αλλά έχει προκαλέσει και τον τρόμο μεταξύ των συριζορουφιάνων της πόλης! Όπως πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, αντιπροσωπεία από καταλήψεις κ.λπ. μετέβη στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης, όπου είχε συνάντηση με υψηλόβαθμους αξιωματικούς, κατά την οποία ζήτησε να βρεθεί φόρμουλα να ντυθούν τα παρακρατικά σκουπίδια με στολές των ΜΑΤ και να συμμετάσχουν στις επιχειρήσεις κατά των Ελλήνων πατριωτών! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η προσφορά απερρίφθη ευγενώς, καθώς –εκτός των «τεχνικών» προβλημάτων- «με το που θα πέσει η πρώτη πέτρα όλοι αυτοί θα το βάλουν στα πόδια και θα προκαλέσουν χάος, συμπαρασύροντας στην υποχώρηση και τις κανονικές διμοιρίες», όπως είπε αξιωματικός…
Εν τέλει, δεν ελήφθη καμμία απόφαση. Θα επικοινωνήσει ο υπεύθυνος της Αστυνομίας με τον «σύνδεσμο» ψευδοκράτους-παρακράτους και θα αποφασιστεί από τα «υψηλά κλιμάκια» ο ρόλος που θα κληθεί να παίξει αύριο το εν Θεσσαλονίκη θλιβερό παρακρατικό ρουφιανότσουρμο των Τσιπροκαμμένων!
https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...