Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Καλοκαίρι είναι, επίσημη περίοδος… μεταγραφών και ο Κούλης έκανε το… μπαμ! Βούτηξε μέσα απ’ τα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ τον προσφάτως ανεξαρτητοποιηθέντα από το Λεβέντικο, βουλευτή Γιώργο Κατσιαντώνη. O εν λόγω, φερόταν πριν από λίγο καιρό από τα ΜΜΕ –προφανώς κατόπιν «διαρροής» από ΣΥΡΙΖΑ μεριά- ένας από τους σίγουρους για υπερψήφιση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, άρα και για την εν συνεχεία προσχώρησή του στο παρδαλό συνονθύλευμα. Μάλιστα, ο ίδιος δεν είχε διαψεύσει τις «διαρροές», άρα ήταν αληθινές.

Όμως, με… κατάλληλες κινήσεις, ο Κούλης… κατάφερε  να τον φέρει με το μέρος του και σήμερα ο λεγάμενος συναντήθηκε με τον Κούλη και ανακοίνωσε την επίσημη προσχώρησή του στην νουδούλα.
Σήμερα δε, αξιώθηκε να διαψεύσει και τις «διαρροές» που σέρνονταν επί ολόκληρους μήνες, δηλώνοντας αντίθετος με την Συμφωνία των Πρεσπών και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, το ερώτημα είναι γιατί τώρα κι όχι από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν. Προφανώς, διότι διαπραγματευόταν και με τον ΣΥΡΙΖΑ και με την Νουδούλα και περίμενε να δει που θα κάτσει η… μπίλια. Προς δόξαν της… πολιτικής συνέπειας!
(ΥΓ): Κι εδώ βέβαια φαίνεται και η αχρηστία κομμάτων «διαμαρτυρίας», χωρίς αρχές και ιδεολογία (όπως είναι η Ένωση Κεντρώων, οι ΑΝΕΛ, το Ποτάμι, κ.λπ.), τα απόνερα των οποίων καταλήγουν αργά ή γρήγορα στα κατεστημένα κόμματα…
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...