Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Μόνο ντροπή! Πανηγυρίζουν με βίντεο στον Σύριζα για την προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών»

Zoran, do you know Prespes; Χλευαστικό βίντεο του Τσίπρα με τον Ζάεφ προς τους Έλληνες για την συμφωνία στις Πρέσπες - «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» καταλήγει για την προδοσία της Μακεδονίας μας 

Κάθε φορά που ο Τσίπρας προβαίνει σε μία εθνοπροδοτική ενέργεια που πλήττει τους πυλώνες του Έθνους μας γυρνάει ένα ολόιδιο βίντεο. Το ίδιο έκανε με το «Σύμφωνο Συμβίωσης» των ομοφυλοφίλων, το ίδιο με το Μνημόνιο της Αριστεράς, έτσι και τώρα με την «Συμφωνία των Πρεσπών» έφτιαξε ένα ολόιδιο, με τις άλλες φορές, βίντεο για να το γιορτάσει.
Στο βίντεο εμφανίζεται η στιγμή που τηλεφωνεί στον Ζάεφ για να κλείσουν το ραντεβού, όπου ακούγεται το αμίμητο «Zoran, do you know the region of Prespes» και ακολούθως ο Τσίπρας εμφανίζεται χαρούμενος που θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που θα επισκεφτεί την «Βόρεια Μακεδονία».
Εμείς δεν θα σταθούμε στην αχρηστία των συνεργατών του Τσίπρα που δεν μπορούν να φτιάξουν ένα βίντεο, έστω και λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα. Θα σταθούμε στην φράση του Τσίπρα ότι θα τον κρίνει η Ιστορία. Όντως, και ήδη γράφει τα πρώτα κεφάλαια αυτής της ιστορίας, ρίχνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ στα «τάρταρα», αφού τα ποσοστά του σε ολόκληρη την Ελλάδα καταρρέουν.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mono-ntroph-panhgurizoun-me-binteo-ston-suriza-gia-thn-prodotikh-sumfwnia-t#ixzz5L95fZ1vP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...