Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

Συγκλονιστική μαρτυρία από τη φωτιά στο Μάτι (ηχητικό)


Η Βούλα Μπακοπούλου και ο σύζυγός της Νίκος Παπαχρήστου περιέγραψαν στο radio1d.gr και την εκπομπή "Εκλεκτικές Συγγένειες" με τον Ανδρέα Σταματόπουλο  τη φρίκη που έζησαν στη φωτιά στο Μάτι και το πως σώθηκαν την τελευταία στιγμή μαζί με το τεσσάρων μηνών παιδί τους.

Η κα Μπακοπούλου παραθέριζε στο Μάτι μαζί με το τεσσάρων μηνών παιδί της και των 7,5 ετών ανιψιό της αντίκρισε ξαφνικά τις φλόγες να βρίσκονται κοντά στο σπίτι της. Κανένας αρμόδιος δεν ειδοποίησε την ίδια και τους υπόλοιπους κατοίκους ότι έχει ξεσπάσει φωτιά με αποτέλεσμα να το αντιληφθούν όταν ήταν ήδη αργά. Η κ. Μπακοπούλου περιγράφει τον πανικό του κόσμου και τις προσπάθειες που έκανε η ίδια προκειμένου να σώσει το παιδί της και τον ανιψιό της.
Μέσα στις δραματικές αυτές στιγμές ο σύζυγός της, Νίκος Παπαχρήστου ξεκίνησε με το ΙΧ από την Αθήνα και μέσω της παραλιακής έφτασε στο Μάτι και έσωσε τη γυναίκα του, το παιδί του και τον ανιψιό του. Δυστυχώς, το δρόμο που χρησιμοποίησε ο κ. Παπαχρήστου, δεν χρησιμοποίησε η πυροσβεστική και οι αρμόδιοι για να πάνε να διασώσουν τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας, αφήνοντάς τους στη μοίρα τους. 
Οι περιγραφές της κ. Μπακοπούλου και του κ. Παπαχρήστου είναι συγκλονιστικές και δυστυχώς αποδεικνύουν ότι θα μπορούσαν να είχαν σωθεί πολλοί περισσότεροι άνθρωποι...
https://www.youtube.com/watch?v=6v2S5i3EDK0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...