Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ: ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ

Εάν πούμε ότι το προχθεσινό «μήνυμα αλληλεγγύης» του ΑΚΕΛ μας εξέπληξε θα ήταν ψέμα, καθώς τα συντρόφια μας έχουν συνηθίσει εδώ και δεκαετίες σε εξάρσεις ραγιαδισμού, εκδηλώνοντας ανοικτά τα αισθήματά τους για τους τούρκους αδελφούς τους.

Πιο συγκεκριμένα η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ απέστειλε την Παρασκευή (01/6/18) ανοικτή επιστολή αλληλεγγύης προς το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας, ενόψει των εκλογών της 24ης Ιουνίου στην Τουρκία.
Αρχικά, το μήνυμα ξεκινά με τον γνωστό γραφικό και σταλινικό τρόπο που μας έχει συνηθίσει στο ΑΚΕΛ, αποκαλώντας τους απογόνους αυτών που έσφαξαν τους προγόνους μας ως «Συντρόφους και Συντρόφισσες», ενώ στην συνέχεια εκφράζουν «την ελπίδα ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα ανοίξει νέες προοπτικές στον αγώνα του ΚΚ Τουρκίας».
Η ανακοίνωσή τους καταλήγει με την κατάπτιστη αναφορά, ότι: «Οι λαοί της Κύπρου, της Τουρκίας και ολόκληρης της περιοχής μας δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα«. Είναι ξεκάθαρο ότι εκεί στην Εζεκία Παπαϊωάννου έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, καθώς μέσα σε μια εμετική πρόταση, διαφαίνεται η έλλειψη ιστορικής παιδείας και το μίσος τους προς κάθε τι Ελληνικό. Το ΑΚΕΛ που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά, αυτό που τονίζαμε με αφορμή την διένεξη μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων, ότι νοιάζεται για όλους, εκτός από τους Έλληνες της Κύπρου.
Προτιμότερο θα ήταν, εκεί στο ΑΚΕΛ, αντί να αναλώνονται σε μηνύματα αλληλεγγύης να άνοιγαν κάποιο βιβλίο Ιστορίας, καθώς εδώ και χιλιάδες χρόνια, από την μάχη του Μαντζικέρτ (1071 μ.Χ.), μας χωρίζουν ποταμοί αίματος με τους Τούρκους, σε αντίθεση με όσα δηλώνει το ΑΚΕΛ μέσα στην κατάπτιστη ανακοίνωσή του. Επιπλέον, όσον αφορά την Κύπρο, θα ήταν καλό η Κεντρική τους Επιτροπή να γνωρίζει ότι με τους Τούρκους μας χωρίζουν από το 1974, βιασμοί, δολοφονίες, λεηλασίες που έπραξαν τα ΑΔΕΛΦΙΑ και οι ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥΣ (όπως τους αποκαλούν) και έκτοτε κατέχουν δια της βίας των όπλων το 37% της Ελληνικής Κύπρου.
Όσο κι αν ετσιθελικά κάποιοι προσπαθούν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στις νέες γενεές για μια δήθεν ελληνοτουρκική «φιλία», να τους υποδείξουμε ότι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, που σε πείσμα των καιρών, ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ όλα αυτά που μας χωρίζουν με την Τουρκία ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, για την μοναδική λύση του Κυπριακού, την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...