Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Παραλίγο να καταλήξει σε τουρκική φυλακή ο Μητσοτάκης: Πιάστηκε χωρίς διαβατήριο στα σύνορα! Αυτός θα κυβερνήσει την Ελλάδα;

Θέλει να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης την Ελλάδα, αλλά δεν είναι ικανός ούτε καν τα ελληνοτουρκικά σύνορα να περάσει. Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου αστείου ή κάποιας κακοήθους ψευδούς πληροφορίας.

Ο Μητσοτάκης επεχείρησε να περάσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους του Έβρου, με σκοπό να παραστεί το βράδυ σε εκδήλωση στην Ίμβρο. Όμως, δεν έφερε μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, ούτε καν την ταυτότητά του και έτσι βρίσκεται ατύπως κρατούμενος στο τουρκικό φυλάκιο.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι διπλωματικές αρχές και δόθηκε διαταγή στην Πρόξενο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, Δανάη Βασιλάκη, προκειμένου να σώσει τον Μητσοτάκη από το "Εξπρές του Μεσονυχτίου".
Η είδηση αρχικά κυκλοφόρησε και οι νεοδημοκράτες επιχειρούσαν να την διαψεύσουν. Εν τέλει αυτή επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Μητσοτάκη, με σχετική ανάρτησή του.
Δυστυχία σου Ελλάς, που έλεγε κι ο Σουρής, πρώτο κόμμα είναι στην βουλή ο «Λέσβος – Μυτιλήνη» και δεύτερο ο Μητσοτάκης που δεν ξέρει ούτε να περάσει τα σύνορα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/autos-thelei-na-
kubernhsei-th-chwra-o-mhtsotakhs-epecheirhse-na-perasei-ta#ixzz5FUGvmhXW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...