Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Σε Ισλαμαμπάντ μετατράπηκε η πλατεία Κοτζιά τον Δεκαπενταύγουστο: Επίδειξη δύναμης από χιλιάδες πακιστανούς

Σε Ισλαμαμπάντ μετατράπηκε η πλατεία Κοτζιά τον Δεκαπενταύγουστο: Επίδειξη δύναμης από χιλιάδες πακιστανούς!
Το μήνυμα ότι εδώ είναι... ισλαμαμπάντ έστειλαν χιλιάδες πακιστανοί τον Δεκαπενταύγουστο από το κέντρο της άδειας Αθήνας.

Στις 14 Αυγούστου, εθνική επέτειο ανεξαρτησίας του πακιστάν, χιλιάδες νόμιμοι (;) πακιστανοί μετανάστες κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά.
Ο γνωστός συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, Τζαβέντ Ασλάμ και η πακιστανική κοινότητα έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στους δημότες της Αθήνας ότι κουμάντο στην πόλη κάνουν αυτοί, αφού μπορούν να καταλάβουν μια κεντρική πλατεία παραμονή της Παναγίας, αδιαφορώντας για τα ήθη και τα θρησκευτικά έθιμα της Πατρίδας μας.
Ο Καμίνης, τώρα που προαλείφεται και για πρόεδρος του κλεφτοΠασόκ, φυσικά και διευκόλυνε για ακόμα μια φορά τους πακιστανούς στην εκδήλωσή τους, καθώς έρχονται εσωκομματικές εκλογές και αναζητά ψήφους.
Να τονιστεί βέβαια και ο φανατισμός που ενσπείρεται στα μικρά πακιστανόπουλα, τους μελλοντικούς συμμαθητές των Ελληνόπουλων, γεγονός που είναι ενδεικτικό του κατά πόσο "ενσωματώνονται" οι μετανάστες στην Πατρίδα μας.

http://www.xryshaygh.com/

1 σχόλιο:

  1. Και πάλι πιστεύω ότι θα παίξει η λογοκρισία.!! Λοιπόν,συμπατριώτες, ετοιμαστείτε να μην μπορείτε να κυκλοφορησετε σε διάφορες περιοχές και γειτονιές της Αθήνας. Τούτο οφείλεται στις πολιτικές των σκατοψυχων Καραμανληδων Σαμαράδων Βενιζελων και του αρχιπουλημενου προδότη Τσιπρα. Βεβαίως, ο Σμηγκελ-Σημίτης είναι επίσης ιδιαιτέρως ένοχος. Τώρα ο αρχιπουλημενος Καμινης, μικρο σκουλήκι, που ξέρει να κλέβει πινακίδες αυτοκινητων για ΠΑΡΚΆΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΊ ΠΑΡΆΝΟΜΟ, χωρίς να έχει δικαίωμα ,τώρα θέλει αναβάθμιση .
    ΚΑΤΑΨΗΦΊΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΌΤΙ ΕΥΘΎΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΔΕΙΝΆ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΊ. Είναι ένας ελληνόφωνος ΠΙΘΗΚΟΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ που καταστρέφει τον τόπο μας. Εαν ξανά πάρει κάποια θέση μας κατέστρεψε τελείως και θα ευθύνονται όσοι τον ψηφίσουν.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...