Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ: Πολάκης: «Εμείς αλλάζουμε την Ελλάδα εσείς κλάψτε για τη σημαία»

Πολάκης: «Εμείς αλλάζουμε την Ελλάδα εσείς κλάψτε για τη σημαία»
Μετά την υπερψήφιση από τη Βουλή των νομοσχεδίων για την Υγεία και την Παιδεία, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αναρτήσεις του στο Facebook σχολίασε με σκωπτικό ύφος τη στάση της αντιπολίτευσης.

Μάλιστα αφιερώνει το τραγούδι «το Λεβεντόπαιδο» του Γιάννη Καλατζή, «στους άριστους της αντιπολίτευσης» όπως αναφέρει.
«Αφιερωμένο εξαιρετικά στους «άριστους της αντιπολίτευσης απ’τα Lidl «που αντιμετωπίσαμε χθες και σημερα με τον Αντρεα ….και νομίζω νικήσαμε κατα κράτος και ιδεολογικά και πολιτικά …
Λεβεντόπαιδο Αρίστο, μπες στο μαγαζί και ΚΛΕΙΣΤΟ!!!!»
έγραψε ο κ. Πολάκης ενώ δύο ώρες νωρίτερα έκανε λόγο και για το θέμα με τη σημαία αλλά και άλλα θέματα στα οποία η κυβέρνηση δέχεται κριτική από την αντιπολίτευση.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σχολιάσε: «Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο, στη διαύγεια η προκήρυξη για τις 3000 προσλήψεις ….
Και τωρα εσείς οι «άριστοι της νεοφιλελεύθερης μετριότητας » κλάψτε για το ρουβίκωνα, τον Μαδούρο και τη Σοβιετία !!!!!
ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … Εσεις κλάψτε για την κλήρωση της σημαίας στα παιδάκια της έκτης δημοτικού !!!!» Από την αριστερή ιστοσελίδα iefimerida.gr
Αυτή η κομμουνιστική υποκρισία τους δεν περιγράφεται!αντιπολίτευση? αφού στο ίδιο κόλπο ειναι και το ΝΔ!τον έβαλαν και υπουργό Υγείας! κλασική περίπτωση κομμουνιστή με νοημοσύνη κάτω του ορίου, αλλα ταυτόχρονα αδίσταχτου!το ίδιο ύφος έχουν όλοι αυτοι και το ίδιο ηλίθιο χιούμορ...Μπορείτε να τους ξεχωρίστε ακόμα και απο τον τρόπο που γράφουν..

http://www.aetos-apokalypsis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...