Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!

Γράφει ο Αντίοχος
Λίαν αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της Κομισιόν Γιουνκέρ σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Politico, για το τι πραγματικά παιζόταν το 2015, εξαιτίας ενός ενδεχομένου Grexit. Όχι ασφαλώς η… καταστροφή της Ελλάδος, όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της μνημονιακής συγκυβέρνησης που έφεραν το 3ο Μνημόνιο και οι εξίσου ΠΡΟΔΟΤΕΣ της μνημονιακής δήθεν «αντιπολίτευσης» που το υπερψήφισαν, αλλά η κατάρρευση της ευρωζώνης!

Ιδού η αποκάλυψη των μνημονιακών ΠΡΟΔΟΤΩΝ και υπευθύνων της δυστυχίας του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού λαού: «Την περίοδο εκείνη πολέμησα σκληρά για την διατήρηση της σταθερότητας της ευρωζώνης ιδίως σε ό,τι αφορά την Ελλάδα. Εάν δεν το είχα κάνει, η ευρωζώνη θα είχε καταρρεύσει».
Άρα, εάν το παιχνίδι δεν ήταν στημένο κι από πριν ξεπουλημένο και γινόταν πραγματικά «σκληρή διαπραγμάτευση» από την πλευρά των Τσιπροκαμμένων, εκείνοι που θα υποχωρούσαν στο τέλος θα ήταν οι «δανειστές» (διάβαζε «τοκογλύφοι»!), προκειμένου να σώσουν το δημιούργημά τους από την επικείμενη κατάρρευση!
Κι εδώ κρίνω σκόπιμο να δημοσιεύσω ξανά άρθρο μου με ημερομηνία 16/01/2015 (δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές…), σχετικά με αποκαλυπτικότατη έκθεση των Ρότσιλντ για τις συνέπειες ενός Grexit στην παγκόσμια οικονομία, κι όχι μόνον στην ευρωζώνη:
ROTHCHILD: ΕΝΑ GREXIT ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ
Ολοκληρωμένη ανάλυση για τις συνέπειες ενός Grexit (εθελουσία ή αναγκαστική εγκατάλειψη της Ευρωζώνης από την Ελλάδα) στην παγκόσμια οικονομία, παρουσίασε η Rothchild (ο πιο παλιός τοκογλυφικός «οίκος» της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου), εξηγώντας ταυτοχρόνως τους λόγους που το καθιστούν… αδύνατο.
Ιδού οι φοβερές και τρομερές συνέπειες όπως τις περιγράφουν οι… αρχαιότεροι των διεθνών τοκογλύφων:
«Το πρώτο πράγμα που δεν πρέπει να συγχέουμε, είναι η στάση πληρωμών από τη μια και η εγκατάλειψη της Ευρωζώνης από την άλλη. Κι αυτό γιατί, αν και μια στάση πληρωμών είναι διαχειρίσιμη, ένα Grexit θα μπορούσε να προκαλέσει τη χειρότερη οικονομική καταστροφή στην ιστορία… Ένα Grexit θα μπορούσε να οδηγήσει σε διάλυση του ευρώ μέσω ενός ντόμινο. Θα ήταν ελεγχόμενο, αλλά θα προκαλούσε σοβαρή ζημιά, σε σημείο που το ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα κατέρρεε. Τα μέλη του ευρώ θα πλήρωναν βαρύ τίμημα, αφού θα έπρεπε να επαναφέρουν τα εθνικά τους νομίσματα και μάλιστα εν μέσω βαθιάς ύφεσης και ασταθών τιμών.
Αυτό που δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε, είναι το γεγονός πως η έξοδος της Ελλάδας θα μπορούσε να αποτελέσει συστημικό κίνδυνο, ακόμα και αφορμή για κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού συστήματος μέσω κύματος φυγής από τις τράπεζες. Οι καταθέτες σε δοκιμαζόμενες χώρες της Ευρωζώνης θα συνωστίζονταν στα γκισέ για να μεταφέρουν τα χρήματά τους αλλού στο εξωτερικό να ρευστοποιήσουν τις καταθέσεις τους και να τις κρύψουν στα στρώματα. Έτσι, οι τράπεζες θα έβλεπαν τελικά να εξαφανίζονται τα περιουσιακά τους στοιχεία. Δεν θα μπορούσαν να αναχρηματοδοτηθούν από το κράτος γιατί αυτό θα σήμαινε την ένεση τρισεκατομμυρίων ευρώ ως αντίβαρο στη φυγή κεφαλαίων. Και κανένα δημόσιο όργανο  δεν έχει τόσα χρήματα. Γι να αποφευχθούν όλα αυτά, οι αρχές θα ‘πρεπε να βρουν έναν τρόπο τερματισμού της μετάδοσης, μέσω π.χ. της υπογραφής μιας συνθήκης που θα εγγυάται ότι δεν θα άφηναν ποτέ τη Νομισματική Ένωση. Όμως ποιος θα τους πίστευε μετά από τα τόσα “πίσω – μπρος” που έχουμε δει εκ γενέσεως της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης;
Ας μην κοροϊδευόμαστε, ένα Grexit, στα πρότυπα της κατάρρευσης της Lehman Brothers τον Σεπτέμβριο του 2008, θα μπορούσε να είναι ένα καταστροφικό χτύπημα στο διεθνές τραπεζικό σύστημα. Γι’ αυτόν τον λόγο, θεωρούμε ότι μια έξοδος  της Ελλάδας θα ήταν καταστροφική για τις χρηματαγορές. Δεν πρόκειται να συμβεί…».
Που στηρίζει τη βεβαιότητά του ο… αρχαιότερος διεθνής τοκογλυφικός οίκος, ότι μια τέτοια καταστροφή δεν πρόκειται να συμβεί; Στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πουλημένη κατάσταση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, δεν θέλει να βγει η χώρα από το ευρώ».
Σκεφτείτε τι όπλο έχει στη διάθεσή της η Ελλάδα και δε μπορεί να το εκμεταλλευθεί και να εκβιάσει τους διεθνείς τοκογλύφους, γιατί η κατεστημένη πολιτική της τάξη –από ψοφοδεξιά μέχρι και άκρα αριστερά- είναι πουλημένη σ’ αυτούς! Και φανταστείτε τι θα γινόταν, αν ήταν σήμερα η Χρυσή Αυγή στη θέση του πουλημένου ΣΥΡΙΖΑ!
(ΥΓ): Γιατί άραγε ΟΛΑ τα ΜΜΕ έχουν ΘΑΨΕΙ την φοβερή δήλωση Γιουνκέρ; Γιατί δεν την διαψεύδει η συγκυβέρνηση των ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ; Γιατί δεν την σχολιάζουν τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου; Προφανώς, διότι αποκαλύπτεται η μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά του Έθνους και του Λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...