Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Αποκαλύψεις Γ. Λαγού στο “Radio Metropolis” για την υπόθεση Καμμένου - Κοντονή και τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη! Ηχητικό

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Κ. Παπαζαφειρίου στο "Radio Metropolis", όπου προέβη σε αποκαλύψεις για την περιβόητη υπόθεση Καμμένου και τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας με καταδικασμένο ισοβίτη.

Ο Συναγωνιστής επανέλαβε πως την υπόθεση έχει φέρει ο ίδιος από τις 6 Ιουνίου στην Βουλή, σημειώνοντας πως ο αρμόδιος υπουργός Κοντονής απέφυγε να απαντήσει σε οποιοδήποτε κρίσιμο ερώτημα του απηύθυνε.
Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν ταυτίζεται με κανέναν και αγωνίζεται με συνέπεια ενάντια σε όλο το κλεπτοκρατικό τόξο.
Η Νέα Δημοκρατία δεν τόλμησε να αναδείξει το μείζον ζήτημα και κατ΄ ουσίαν υπέκλεψε τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής.
Ο Γιάννης Λαγός ζήτησε από την πρώτη στιγμή να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του Πάνου Καμμένου, του Γ. Γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχη Φυτράκη, καθώς και του στελέχους, Π. Δουλάμη, ώστε να αποδειχθεί η εμπλοκή τους στην όζουσα υπόθεση.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε ακόμη στην έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στα Σκόπια και τις κινήσεις των αλβανών, καθώς και στο ενδιαφέρον των Ελλήνων Εθνικιστών για την Θράκη.
Τέλος, επισήμανε για μια ακόμη φορά τον παράνομο αποκλεισμό που υφίσταται η Χρυσή Αυγή από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων, καθώς φοβούνται την φωνή της Εθνικής Αντίστασης και της Αλήθειας!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupseis-g.-lagou-sto-radio-metropolis-gia-tis-parembaseis-kammenou-kon#ixzz4lasHFU6D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...