Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Ο κ. Δανιήλ Εσδρά είναι υπέυθυνος για την μετανάστευση στην Ελλάδα και είναι εβραίος. Προωθεί και στηρίζει την διαδικασία.
Την ίδια στιγμή οι αξιοπρεπείς εβραίοι υπερασπίζονται την πατρίδα τους απο την λαθροεισβολή.
Το βίντεο που ακολουθεί στυλιτεύει την στάση των εβραίων ενάντια στους λαθρο….
Εμείς αντιθέτως λέμε ΜΠΡΑΒΟ και καιρός είναι η χώρα μας να αποκτήσει μια εθνική πατριωτική κυβέρνηση που θα αντιγράψει ακριβώς το ίδιο απο τους εβραίους και θα το εφαρμόσει ΕΔΩ.

Οι ισραηλινοί τι θα τον κάναν τον ευτραφή τυπάκο αν τον βλέπαν να κάνει τέτοια πράγματα στο Ισραήλ;;;;ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Προτείνουμε επίσης να ανταλλάξουμε τον εκκοσμικευμένο προφανώς οπαδό του Σόρρος Δανιήλ με κάποιον αξιοπρεπή ιουδαίο σύμβουλο που θα τον φέρουμε απο το Ισραήλ για να καθοδηγήσει τα ζωντόβολα στην αντιμετώπιση του προβλήματος….
Εμείς έχουμε και άλλες ιδέες…πχ.
Να στείλουμε τον Άλκη και τους λοιπούς στην κουζίνα, τα ευελπιδοειδή που μου γίναν και αντίφα, σπίτι τους και να φέρουμε μισθοφόρους εβραίους να δείξουν στους στολισμένους με λιλιά μικρογραικύλους τι θα πει στρατός…..που το έχουν ρίξει στην παρέλαση, στην  δεξίωση και στις  σελφυ….και νομίζουν πως φορώντας τα λιλιά γίναν  και ότι αυτά συμβολίζουν…..
Δείτε το βίντεο
Στην φωτό θέματος ο Δανιήλ με ένα ακόμα παράγωγο του γραικυλικού κράτους το οποίο αποτελεί και την μέγιστη απόδειξη ότι οι στρατ. σχολές πρέπει να κλείσουν , οι αξκοί να είναι εξ εφέδρων και να υπηρετούν και στον τόπο τους , ώστε όταν τα …κεντρικά προδίδουν , όπως τώρα, οι εντολές να γίνονται χαρτί υγείας.
Ο πρώην ΑΓΕΣ (ο τύπος με το ψαλίδι που χαζογελά), παρέα με μπολσεβίκους και καταριανούς …εγκαινιάζει χώρο εγκατάστασης αλλοφύλων κάπου στην Ελλάδα….Στην συνέχεια αποστρατευόμενος, του κάναν και τελετή …..Θα του κάνουν και κάποιοι άλλοι τελετή όταν αρχίσει το πανηγύρι….Τελετή με γιαουρτάκι δροσιστικό…Φανταστείτε τον Ισραηλινό ΑΓΕΣ να κάνει κάτι τέτοιο….Δεν υπάρχει περίπτωση….

http://www.periergo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...