Γράφει ο Αντίοχος
Ένα νέο… φρούτο έχει εμφανιστεί τελευταία στον χώρο των διαδικτυακών ΜΜΕ, το οποίο λυσσομανάει καθημερινώς –και σε ουκ ολίγες αναρτήσεις του- κατά της Χρυσής Αυγής. Προφανώς, καλύπτει το… κενό των… πρωτομαστόρων του είδους, των ΜΜΕ του κόκκινου ολιγάρχη Μπόμπολα, που… μας άφησαν χρόνους. Πρόκειται για το News247.gr, το οποίο χθες είχε κύριο άρθρο του με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Οι εχθροί της κοινωνίας», αναφερόμενο σε μας, τους χρυσαυγίτες.
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το παραλήρημα του άρθρου, αλλά με την ορολογία. Η οποία, προδίδει τα κρυφοσταλινάκια των ΜΜΕ!
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο όρος «εχθροί της κοινωνίας», είναι παράφραση του κακόφημου όρου «εχθροί του λαού», τον οποίο χρησιμοποιήσε ο «πατερούλης» των σταλινοειδών για να περιγράψει τα πολλά και διάφορα θύματά του*.
Και η απορία μου είναι η εξής: ούτε έναν όρο δικό τους δεν μπορούν να σκαρώσουν τα συντρόφια; Ή μήπως μπορούν, αλλά είναι… κολλημένα με τον Στάλιν;
*Μεταξύ των οποίων και κάμποσα κομμούνια που μακέλεψε – άλλωστε, ο «πατερούλης» ήταν ο μεγαλύτερος εξολοθρευτής κομμουνιστών στην Ιστορία και μπροστά του ωχριούν οι εθνικιστές κυβερνήτες!