Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ και τα κανάλια δεν λέν τίποτα…(υπάρχει και ΘΕΟΣ)


Οι λάθροεισβολείς που οι δημοκράτες θέλουν να τους πολιτογραφήσουν και χρησιμοποίησαν απο τον ΑΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ και τον ΤΣΕΝΑΙ μέχρι τα δημοτικά σχολεία, δεν κρατιούνται και Καίνε την ΛΕΣΒΟ κάνοντας την αρχή απο τις εγκαταστάσεις και τα χοτσπότια τα οποία υποστήριξαν και έστησαν, παραβιάζοντας την αποστολή τους, αξκοί όπως το SKATTΙΔΗ και πολλοί άλλοι…(το SKATTIDH το πάμε διότι είχε την άγνοια να δηλώνει και πολεμιστής και αποστρατευόμενος ήθελε και παράτες απο τους αξκούς γιούς του που βαρούσαν σύμφωνα με τα χαφιεδοστρατιωτικά γλυφτοσάιτ….ΑΨΟΓΕΣ ΠΡΟΣΟΧΕΣ)
Όλα ξεκίνησαν, όταν ομάδα παράνομων μεταναστών κατευθύνθηκε στο προαναχωρησιακό κέντρο που λειτουργεί μέσα στο ΚΕΠΑ, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης των υπό επαναπροώθηση στην Τουρκία μεταναστών.
Ουσιαστικά η διαμαρτυρία δεν είχε να κάνει με τις συνθήκες διαβίωσης αλλά με το γεγονός ότι απομακρύνονται απο την Ελλάδα.

Η Αστυνομία που έσπευσε να προφυλάξει το προαναχωρησιακό κέντρο, δέχθηκε επίθεση με βροχή από πέτρες και αντέδρασε κάνοντας χρήση χημικών. Μετά από αυτό η σύγκρουση γενικεύτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ήδη έχουν καεί δυο μεγάλες σκηνές και ένα ή δύο κοντέινερ, ενώ ομάδες παράνομων μεταναστών δεν επιτρέπουν στην Πυροσβεστική να μπει μέσα στο ΚΕΠΑ και να σβήσει τη φωτιά, καθώς θεωρούν την περιοχή δικό τους προτεκτοράτο.
Φυσικά την πρώτη ευθύνη έχουν οι νοητικά καθυστερημένοι κάτοικοι του καρπουζιού…απο μέσα κόκκινο απο έξω πράσινο, που όχι μόνο τρολάραν τον εαυτό τους και εξευτελίζαν τους έλληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας παρομοιάζοντάς τους με τους ΓΩΓ και ΜΑΓΩΓ που αρριβάραν  απο την ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ, αλλά και συναγωνίζοντο για το ποιος θα τους ταίσει με αποκορύφωμα τις λολόγριες που περιμένα και διεθνή βραβεία και το χειρότερο γίναν και όπλο στα χέρια των προπαγανδιστών ανθελλήνων που δημοκρατικά κατέλαβαν την εξουσία και λειτουργούν ….εις βάρος των ελλήνων….
Για όλα αυτά  μέγιστη ευθύνη φέρουν οι έννννννννστολοι (το φελέκι τους μέσα).
Αυτά τα τυπάκια που στερούνται κρίσης, γνώσης, υπευθυνότητας, πατριωτισμού και εθνικής ταυτότητας, είχαν να κάνουν μια και μόνο δουλειά….
loading...
ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ βλέποντας την πρώτη βάρκα εισβολέων να πλησιάζει…
Στη συνέχεια και οφ δι ρέκορντ που λένε και οι αγγλομαθείς καραβανάδες, μπορούσαν να πυροβολήσουν και λίγο χαμηλότερα.
Αντ αυτού κάναν τα γλυκά μάτια στους μπολσεβίκους για να καταλάβουν εκ του ασφαλούς θέσεις και προαγωγές, να συνεχίσουν  …ξέρετε τι και ο μισθός εκ του ασφαλούς να τρέχει….
Τα τυπάκια βγαίνουν και κάνουν και δηλώσεις κατά των τούρκων οι οποίοι πολεμάν….και πουλάν και μούρη οι κλόουν…
ΜΕ ΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;;;;
ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΩΚΤΟ ;;;;(απο το πολιτικό ορθόν)…
Να υποθέσουμε ότι θα καλέσετε στα ΟΠΛΑ ΤΟΝ ΑΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΤΟΝ ΤΣΕΝΑΙ ….αααα και μην ξεχάσω θα βοηθήσουν μελλοντικά και τα προσφυγόπουλα που με την φοίτηση στο σχολείο θα γίνονται κάτι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ….ΝΑΑΑΑΑ με το συμπαθειο
ΖΩΑ ….ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…
Ταυτόχρονα οι ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ της αριστεράς και διαφόρων άλλων πρακτόρων @UnitedRescueAid, κατηγορούν την αστυνομία και την Ελλάδα…και καλά μας κάνουν…..
Πάρτε και ένα φωτογραφικό αφιέρωμα έτσι για να χετε τις αποδείξεις για τα …..μένα υποκείμενα που οδηγούν την πατρίδα και το έθνος στην καταστροφή

ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ

ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ …ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ

ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ
http://www.periergo.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...