Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ: O ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΗ ΒΙΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ 30ΧΡΟΝΗΣΦρίκη κι αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού γυναίκας, ηλικίας 30 χρόνων από 38χρονο άνδρα που προσποιήθηκε τον φίλο του συζύγου της.

Ο δράστης, είναι σεσημασμένος και με θητεία στις φυλακές για άλλα αδικήματα, έσυρε την άτυχη γυναίκα στο εσωτερικό του διαμερίσματος της μόλις άνοιξε την πόρτα και τη βίασε μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού της.

Παρά το σοκ και το βάρος της κακοποίησης, η τραγική γυναίκα βρήκε το θάρρος να μεταβεί στο τμήμα ασφάλειας του Αγίου Παντελέημονα όπου έκανε την σχετική καταγγελία.

Από φωτογραφείες δραστών που τις έδειξαν οι αστυνομικοί αναγνώρισε με βεβαιότητα τον βιαστή της. Στη συνέχεια πήγε σύμφωνα με τις οδηγίες των αστυνομικών στον ιατροδικαστή ο οποίος πιστοποίησε τον βιασμό της. Αμέσως μετά οι αστυνομικοί της τοπικής ασφάλειας μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Άγιου Παντελεήμονα κατάφεραν μετά από επίμονη έρευνα και χρησιμοποιώντας κατάλληλα όλες τις πληροφορίες που είχαν στην διάθεση τους να εντοπίσουν τον φερόμενο ως δράστη και να στήσουν ενέδρα κάτω από το σπίτι του στην περιοχή των Κάτω Πατησίων.
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...