Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Η «ΚΑΦΚΙΚΗ ΗΡΩΙΔΑ» ΗΡΙΑΝΝΑ – ΑΠΟ ΤΟ… «ΜΕΡΙΚΟ» ΣΤΟ… «ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ» ΔΕΙΓΜΑ DNA

Τις προηγούμενες μέρες, τα συντρόφια της ΚΝΕ εξέδωσαν ανακοίνωση συμπαράστασης στην καταδικασθείσα για συμμετοχή στην κόκκινη τρομοκρατία «Ηριάννα» (που θυμίζει εντόνως την ανύπαρκτη ηρωΐδα «Ηλένια» του Πολυτεχνείου…). Η λεγάμενη, καταδικάστηκε γιατί βρέθηκε δείγμα του DNA της σε γεμιστήρα όπλου των τρομοκρατών, αλλά τα συντρόφια χαρακτήρισαν «μερικό δείγμα DNA» αυτό που βρέθηκε, εννοώντας ότι δεν την έπιασε στα γιομάτα την γεμιστήρα, αλλά ίσα που την… ακούμπησε, άρα είναι… αθώα.

Μια ολίγον διαφορετική εκδοχή αμφισβήτησης του DNA παρουσιάζουν τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ στην καθεστωτική τους ιστοσελίδα, χαρακτηρίζοντας το δείγμα… «αναξιόπιστο» και… «αμφιλεγόμενο», βασιζόμενοι σε δήλωση ενός –προφανώς συντρόφου- ιατροδικαστή που μιλάει για «ένα κατεστραμμένο δείγμα, όχι πλήρες».
Σε άλλη χώρα όλα αυτά θα έμοιαζαν με ανέκδοτο, κι όποιος τα’ λεγε θα τον έπαιρναν στο… μεζέ, αλλά στην τελευταία κομμουνιστική χώρα (αλλά με καπιταλιστική οικονομία, για να μη χάσουν τα συντρόφια και το κονόμι…) θεωρούνται σοβαρά υπερασπιστικά στοιχεία! Μιας αριστεράς, που υπερασπίζεται μετά μανίας την τρομοκρατία, γιατί αν δεν υπήρχε τρομοκρατία δε θα υπήρχε και αριστερά στην Ελλάδα!
https://ethnikismos.net/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...