Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

ΣΟΚ - Θα παρέμβει Εισαγγελέας; Βουλευτής του Πασόκ αποκάλεσε τον Γιλντιρίμ... «πρωθυπουργό μας»!

Η επίσκεψη Γιλντιρίμ στην Θράκη δεν είχε απλώς την συναίνεση του πολιτικού κατεστημένου και αποτέλεσε μια εθνική μειοδοσία που τελέστηκε με συνοδεία συριζαίων. Είχε και μία άλλη πρόκληση, αφού βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου αποκάλεσε «πρωθυπουργό μας» τον πρωθυπουργό της τουρκίας δείχνοντας αν μη τι άλλο σε ποιον ομνύει πίστη και ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί.

Ο λόγος για τον νυν βουλευτή του Πασόκ και παλαιότερα της Νέας Δημοκρατίας, Ιλχάν Αχμέτ. Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της επισκέψεως Γιλντιρίμ και από μικροφώνου. Σας την παρεθέτουμε από μετάφραση του έγκριτου tourkikanea:
«Καταρχήν ευχαριστώ αυτούς που έγιναν αιτία και μόχθησαν ώστε μετά από 13 χρόνια από τον ερχομό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να έρθει εδώ ο πρωθυπουργός μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Κύριο Μουφτή μας που στηρίζει τα ιφτάρ που οργανώνονται σε κάθε χωριό με τις προσπάθειες του κόσμου μας…»
Φυσιολογικά αυτή η δήλωση θα έπρεπε να έχει προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα τόσο για τον ίδιο τον βουλευτή, όσο και για τα κόμματα που καλύπτουν ή και υποστηρίζουν την εθνοπροδοτική του δράση.
Στην Ελλάδα όμως του… «συνταγματικού τόξου» όλα αυτά είναι λεπτομέρειες, αφού η ακεραιότητα της Πατρίδος μας και οι ζωές των συμπατριωτών μας μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα εμπρός στα ψηφαλάκια.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sok-tha-parembei-eisaggeleas-bouleuths-apokalese-ton-gilntirim-prwthupourgo#ixzz4l2g9Z3nC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...