Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ

Σε χθεσινό μας άρθρο για το βέτο που άσκησαν τα τσιπροκομμούνια εις ότι αφορά καταγγελία της Ε.Ε. για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην κομμουνιστική Κίνα, καταλήγαμε ως εξής:

«Και βέβαια, αυτό δεν έγινε γιατί η Ελλάς ασκεί «υπερήφανη εξωτερική πολιτική», όπως έγραψε ο γνωστός διαδικτυακός (και διορισμένος στο ΥΠΕΘΑ…) παπαγάλος του Καμμένου, αλλά λόγω των κομμουνιστικών ιδεοληψιών του Τσίπρα. Διότι, «υπερήφανη εξωτερική πολιτική» θα μπορούσε να ασκήσει η Ελλάς και στο μέγα ζήτημα των ευρωπαϊκών κυρώσεων στην Ρωσσία (από τις οποίες επλήγησαν βαρύτατα οι Έλληνες αγρότες, άρα και η εθνική μας οικονομία…), αλλά στην περίπτωση αυτή έκανε μόκο και συνυπέγραψε!»
Και σήμερα μαθαίνουμε, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση παράτεινε για έναν χρόνο τις κυρώσεις που είχε αποφασίσει μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσσία τον Μάρτιο του 2014.
Οι κυρώσεις αυτές αφορούν την Κριμαία και παρατείνονται από σήμερα έως τις 23 Ιουνίου 2018.
Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση ΚΑΙ των 28 (δηλαδή και των τσιπροκαμμενικών):
«Τα μέτρα εφαρμόζονται στους πολίτες της ΕΕ και στις επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στην ΕΕ. Αφορούν κυρίως την εισαγωγή προϊόντων από την Κριμαία ή τη Σεβαστούπολη στην ΕΕ» και τις επενδύσεις στην Κριμαία ή στη Σεβαστούπολη.
Κανείς Ευρωπαίος και καμία επιχείρηση εγκατεστημένη στην ΕΕ δεν μπορεί ως εκ τούτου να αποκτήσει ακίνητα ή να χρηματοδοτήσει επιχειρήσεις.
Οι τουριστικές δραστηριότητες στην Κριμαία ή στη Σεβαστούπολη απαγορεύονται και τα ευρωπαϊκά κρουαζιερόπλοια δεν μπορούν να πραγματοποιούν σταθμούς στα λιμάνια της χερσονήσου της Κριμαίας, εκτός από περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης».
Και τις ερχόμενες εβδομάδες, οι 28 αναμένεται να παρατείνουν εκ νέου τις οικονομικές κυρώσεις προς την Ρωσσία, που παρατείνονται κάθε 6 μήνες…
https://ethnikismos.ne

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...