Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ… ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Γράφει ο Αντίοχος
Η αποβολή εθνικιστών βουλευτών (φρουρά, φρουράαααααα…) δεν είναι αποκλειστική πατέντα του εν Ελλάδι «συνταγματικού» τόξου. Συμβαίνει και αλλού, με πρωταγωνιστές τους… δημοκράταρους – τόσο δημοκράταρους που δεν ανέχονται την αντίθετη άποψη!

Επεισόδια, λοιπόν, έγιναν σήμερα μέσα κι έξω από την αίθουσα της Γερουσίας στην Ιταλία, κατά την συζήτηση του νόμου για την παροχή της ιταλικής υπηκοότητας στα παιδιά των λαθρομεταναστών που γεννιούνται στην χώρα. Μέσα στην αίθουσα, ο πρόεδρος του σώματος, Πιέτρο Γκράσσο, αποφάσισε και διέταξε την αποβολή δύο βουλευτών της Λέγκας του Βορρά, για… ανάρμοστη συμπεριφορά. Οι εθνικιστές βουλευτές δεν πειθάρχησαν και ακολούθησε σύρραξη, με αποτέλεσμα το… στραπατσάρισμα της υπουργού Παιδείας Βαλέρια Φεντέλι.
Την ίδια στιγμή, έξω από την Γερουσία, μέλη του εθνικιστικού κινήματος Κάζα Πάουντ συγκρούσθηκαν με την αστυνομία, στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν στην είσοδο του μεγάρου. Οι διαδηλωτές κρατούσαν φωτογραφίες τρομοκρατών που πήραν μέρος σε επιθέσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις και φώναξαν συνθήματα κατά της «ιταλοποίησης» των λαθρομεταναστών.
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...