Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Έξω όλοι οι πράκτορες της Άγκυρας από την Θράκη! Στην πόρτα της εξόδου ο ψευδομουφτής Μετέ ύστερα από τις παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής

Έξω όλοι οι πράκτορες της Άγκυρας από την Θράκη! Στην πόρτα της εξόδου ο ψευδομουφτής Μετέ ύστερα από τις παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής
Οι συστηματικές παρεμβάσεις του Λαϊκού Συνδέσμου εντός και εκτός Βουλής ενάντια στην ανθελληνική δράση των τούρκων πρακτόρων στην Θράκη φέρνουν απτά αποτελέσματα.
Έτσι μετά την μήνυση κατά των ανθελλήνων του DEB και την ακύρωση του "τουρκοδιαγωνισμού" στην Μύκη ύστερα από ερώτηση του Συναγωνιστή Γερμενή, μαθαίνουμε ότι ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Όπως σημειώνει το thrakitoday τον ψευδομουφτή Ξάνθης Μετέ τον «παραίτησαν» πριν καν προλάβει να παραιτηθεί ο ίδιος από πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας.
Με εντολή του τούρκου Γενικού Προξένου Κομοτηνής, ο ψευδομουφτής Ξάνθης εξαναγκάσθηκε να εγκαταλείψει την συγκεκριμένη θέση, ενώ διάδοχός του χρίστηκε -με συνοπτικές διαδικασίες- ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, ο οποίος... δεν πετάει από τη χαρά του.
Μπορεί οι φήμες να κάνουν λόγο για εσωτερικές διεργασίες στην Τουρκία ανάμεσα σε "Ερντογανικούς" και "Γκιουλενικούς" και ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα του "σουλτάνου", το σίγουρο όμως είναι ότι απενεργοποιείται ένας επικίνδυνος πράκτορας της Άγκυρας στην Θράκη.
Ανεξαρτήτως των εσωτερικών εξελίξεων στην "ψευδομουφτεία", η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να μάχεται σθεναρά ενάντια σε όλους τους ανθέλληνες τούρκους πράκτορες στην Θράκη!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/teleiwnoun-oi-meres-tou-
pseudomoufth-janthhs-achmet-mete#ixzz4kAxiKErW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...