Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Εξέταση μαρτύρων από τον Η. Κασιδιάρη στην επιτροπή για τα σκάνδαλα στην Υγεία - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία, Ηλίας Κασιδιάρης εξέτασε τον πρώην αντιπρόεδρο στο ΔΣ του «Ερρίκος Ντυνάν», Βασίλειο Στεργίου.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο μάρτυρας ομολόγησε ότι βρέθηκε σε αυτήν την θέση λόγω της φιλίας του με τον Ανδρέα Λοβέρδο και και ότι οι υπεράριθμες δωρεάν νοσηλείες σε πολιτικά πρόσωπα, η αδιαφάνεια και η κακοδιαχείριση προκάλεσαν την "μαύρη τρύπα" στα ταμεία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Ο Στεργίου παραδέχτηκε ακόμη ότι παρόλο που ήταν αντιπρόεδρος του ΔΣ και αντιλαμβανόταν τις ατασθαλίες στο «Ερρίκος Ντυνάν», δεν τις κατήγγειλε στην Δικαιοσύνη.
Στην προηγούμενη συνεδρίαση ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης είχε ζητήσει η Εξεταστική επιτροπή να καταθέσει ένα πόρισμα για όλα τα σκάνδαλα στην Υγεία με ξεχωριστές ενότητες για κάθε ποινική υπόθεση που διερευνάται. Τέλος, ζήτησε η κλήση των εμπλεκόμενων υπουργών να γίνει στο τέλος, όταν θα έχουν συγκεντρωθεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να απολογηθούν.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/topothethseis-h.-kasidiarh-sthn-ejetastikh-epitroph-2-binteo#ixzz4lUlgaAxk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...