Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΧΑΙΡΕ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Χαίρε «δημοκρατία», μητέρα της ελευθερίας, του πολιτισμού, της προόδου και της ευημερίας.
Χαίρε «δημοκρατία» κορύφωση της ηθικής, της λογικής και της φρόνησης.
Χαίρε «δημοκρατία», ομιχλώδες σκηνικό διφορούμενων θέσεων και πολύμορφων ερμηνειών.
Χαίρε «δημοκρατία» που αποδίδεις στους όρους έννοιες κατά το δοκούν
Χαίρε «δημοκρατία» που διασφαλίζεις αδίστακτα τα συμφέροντά σου, διαβάλλοντας και συκοφαντώντας.
Χαίρε «δημοκρατία» που σε αντίθεση με τα τυραννικά καθεστώτα δεν επιδιώκεις την έντιμη φυσική εξόντωση των αντιπάλων σου, αλλά την δολία ηθική και κοινωνική μέσω του ασύστολου ψεύδους και της αντεστραμμένης πραγματικότητας.
Χαίρε «δημοκρατία» που επιτρέπεις σε βάρβαρους εισβολείς να καταλαμβάνουν κομμάτια της Πατρίδας προκειμένου να ανακαταλάβεις εσύ τους απολεσθέντες εξουσιαστικούς σου θρόνους.
Χαίρε «δημοκρατία» που επιτρέπεις στα πολιτικά παράσιτα του δήθεν καθωσπρεπισμού που σε συντηρούν και σε στηρίζουν ν’ απομυζούν τον δημόσιο πλούτο, να διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα, να χρηματίζονται και να κλέπτουν, να κατακερματίζουν την κοινωνία οικονομικά και ηθικά, οδηγώντας έναν ολόκληρο λαό στην απαξίωση, στην φτώχεια και στην απελπισία.   
Χαίρε «δημοκρατία» που θέτεις την Χώρα που αποτέλεσε την κοιτίδα του Πολιτισμού υποτελή και σιδηροδέσμια στα χέρια των χθεσινών βαρβάρων.
Χαίρε «δημοκρατία» που δεν αρκείσαι απλά στην οικονομική σκλαβιά του λαού, αλλά επιδιώκεις συγχρόνως και τον ηθικό και πολιτισμικό αφανισμό του, ανοίγοντας διάπλατα τα σύνορα και επιτρέποντας σε στρατιές τριτοκοσμικών και ανεπιθύμητων εισβολέων να καταλάβουν τις πόλεις, τα χωριά, τους δρόμους τις πλατείες.  
Χαίρε «δημοκρατία» που θεσπίζεις νόμους στο όνομα της ιδιότυπης και ερμαφρόδιτης ελευθερίας που πρεσβεύεις, για να διασφαλίσεις και να κατοχυρώσεις νομικά τον κάθε εγκληματία, τον κάθε διεστραμμένο, τον κάθε πνευματικά ανώμαλο, προβάλλοντας ερμηνείες και αποδοχή, γεννήματα ενός ισοπεδωτικού και παραπλανητικού ευδαιμονισμού, για τις εκάστοτε νοσηρές πρακτικές τους. Που θέτεις σε ανηλεή διωγμό κάθε Πολίτη, που τον καθιστάς βορά των αγρίων θηρίων που εσύ τους επέτρεψες να λυμαίνονται, ενώ παρατηρείς πάντα ανεπαρκής και ανίκανη, ηθελημένα δέσμια των φαιδρών και απάνθρωπων ιδεοληψιών σου.
Χαίρε τέλος «δημοκρατία», που καταπίνεις την κάμηλο και διυλίζεις τον κώνωπα,  επιτρέποντας σε μια κλίκα πολιτικών και δικαστικών να συνωμοτούν, να καταδικάζουν και να φυλακίζουν με έωλες και ψευδείς κατηγορίες, ευτελίζοντας την δικαιοσύνη, παραβιάζοντας τους νόμους και εκτρέποντας τον πολίτευμα, ενώ ανάγεις εν μέσω απερίγραπτης υποκρισίας μια απλή χειρονομία σε κατάφορο πλήγμα των θεσμών. Ποιών θεσμών όμως;;; Όχι αυτών που προάγουν την αρετή, τη σωφροσύνη  και οικοδομούν την πολιτεία που τελειώνει ηθικά τους πολίτες της. Αλλά των θεσμών που συντηρούν τη διαφθορά και την παρακμή, που καλύπτουν την πολιτική σήψη και τον γκανγκστερισμό.  
Προς όλους εσάς που συνεχίζετε να εμπαίζετε και να ταλανίζετε τον λαό μας, προς όλους εσάς που συνεχίζετε να θεραπεύετε τα συμφέροντα και τα οφέλη των οικονομικών δυναστών, προς όλους εσάς που επιδεικνύετε τον εθνομηδενισμό και το μίσος ενάντια στην ίδια σας τη Φυλή στις καθημερινές σας πρακτικές, σε όλους εσάς που ως ύαινες αναζητάτε την παραμικρή αφορμή για να αναθεματίσετε και να κολάσετε την φωνή της Αλήθειας, τη φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών σας βροντοφωνάζουμε ότι η αλήθεια δεν κρύβεται άλλα περνάει από τις χαραμάδες σαν την σκόνη, όπως στο δάσος ακούγεται το τσεκούρι του ξυλοκόπου, αλλά δεν βλέπουμε το δέντρο να πέφτει. Όμως πέφτει!
https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...