Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Ψόφησε ο Νονός της Αλ-Κάιντα Μπρεζίνσκι – Χαίρεται ολόκληρος ο πλανήτης!


Ψόφησε ο Νονός της Αλ-Κάιντα Μπρεζίνσκι – Χαίρεται ολόκληρος ο πλανήτης!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψόφησε ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, ο “αρχιτέκτονας” της Νέας Παγκόσμιας Τάξης
ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ: «Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ»


ΠΗΓΗ
Ψόφησε ο Νονός της Αλ-Κάιντα Μπρεζίνσκι – Χαίρεται ολόκληρος ο πλανήτης!
Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ (ΤΙΜ ΟΣΜΑΝ ΤΗΣ CIA)
Ψόφησε ο Νονός της Αλ-Κάιντα Μπρεζίνσκι – Χαίρεται ολόκληρος ο πλανήτης!2
Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ (ΤΙΜ ΟΣΜΑΝ ΤΗΣ CIA)
Ψόφησε ο Νονός της Αλ-Κάιντα Μπρεζίνσκι – Χαίρεται ολόκληρος ο πλανήτης!44Ψόφησε ο Νονός της Αλ-Κάιντα Μπρεζίνσκι – Χαίρεται ολόκληρος ο πλανήτης!55Ο αδίστακτος ιμπεριαλιστής των ΗΠΑ, Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, πέθανε χθες το βράδυ. Καλό ξεμπέρδεμα.
Ο Μπρεζίνσκι ήταν ο νονός της αλ-Κάιντα και παρόμοιων ομάδων.

Ως σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, ο Μπρεζίνσκι επινόησε τη στρατηγική της χρήσης ριζικών μαχητών με θρησκευτικά κίνητρα εναντίον κοσμικών κυβερνήσεων και των λαών τους. Έστειλε τους χρηματοδοτημένους από τη Σαουδική Αραβία ουαχαμπίτες παλαβούς για να καταπολεμήσουν τη κυβέρνηση του Αφγανιστάν πριν ακόμα η ΕΣΣΔ να σχεδιάσει να στείλει τους στρατιωτικούς της σε υποστήριξη της κυβέρνησης. Η πολιτική του της συσπείρωσηςτων τζιχαντιστών (vid) προκάλεσε εκατομμύρια θανάτους. Ο Μπρεζίνσκι δεν λυπήθηκε για αυτό:
«Τι είναι πιο σημαντικό για τη παγκόσμια ιστορία; Οι Ταλιμπάν ή η κατάρρευση της σοβιετικής αυτοκρατορίας; Μερικοί σηκωμένοι μουσουλμάνοι ή η απελευθέρωση της Κεντρικής Ευρώπης και το τέλος του ψυχρού πολέμου;»
Ο Μπρεζίνσκι καταγόταν από μια πολωνική οικογένεια ευγενών στη Γαλικία, τώρα δυτική Ουκρανία. (Η Γαλικία είναι, όχι τυχαία, επίσης, ο τόπος καταγωγής των σημερινών Ουκρανών ψευτο-νεοναζί.) Η οικογένεια του κατέφυγε στη Πολωνία μετά το γερμανοσοβιετικό μοίρασμα και την κοινωνικοποίησητων τεράστιων ιδιοκτησιών των ευγενών κατά τη διάρκεια και μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Οι επιθέσεις της 11/9, ο πόλεμος κατά της Συρίας, η πρόσφατη σφαγή στο Μάντσεστερ και η δολοφονία των28 Κοπτών χθες στην Αίγυπτο είναι άμεσες συνέπειες της στρατηγικής Μπρεζίνσκι της εξαγωγής της επανάστασης «κάποιων σηκωμένων μουσουλμάνων». Η ανάπτυξη του φονταμενταλιστικού σαουδαραβικού ουαχαμπί θρησκεύματος κίνδυνου για όλη την ανθρωπότητα, προετοιμάστηκε και εξαπλώθηκε από εκείνον.
Μακάρι να καεί στην κόλαση – και να τον συνοδεύει σύντομα η άλλη «ολόκληρη πόρνη» και συνάδελφος εγκληματίας πολέμου, Χένρι Κίσινγκερ.

Μετάφραση: Κριστιάν Ακκυριά
Αναρτήθηκε από b στις 27 Μαΐου 2017 05:31 πμ | Permalink

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...