Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Επεισόδια “συνταγματικού τόξου”: Όταν ο Μαυρίκος του ΚΚΕ πέταξε το Μνημόνιο στον Βενιζέλο!

Επεισόδια “συνταγματικού τόξου”: Όταν ο Μαυρίκος του ΚΚΕ πέταξε το Μνημόνιο στον Βενιζέλο!
Την ώρα που τα ψεύδη, οι συκοφαντίες και οι υπερβολές που καταγράφονται στα συστημικά ΜΜΕ για το στημένο επεισόδιο Δένδια με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής έχουν φτάσει στο ζενίθ, καλό είναι να θυμίσουμε τα πραγματικά επεισόδια που έχουν σημειωθεί στον "ναό της Δημοκρατίας".

Πέρα, λοιπόν από τα απανωτά χαστούκια του πασόκου Κεδίκογλου στον βουλευτή του ΚΚΕ, Κόρακα το 1993, στις 12 Φεβρουαρίου του 2012 καταγράφηκε ακόμα ένα επεισόδιο του "συνταγματικού τόξου".
Στην συνεδρίαση της Ολομέλειας με τότε πρόεδρο της Βουλής, τον Φίλιππο Πετσάλνικο, ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος πέταξε τον τόμο με το Μνημόνιο στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
Για αρκετή ώρα, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα προς όλες τις κατευθύνσεις καλώντας όλους να επιδείξουν ψυχραιμία και νηφαλιότητα αυτές τις κρίσιμες στιγμές.
«Ασκείτε βία και τραμπουκίζετε. Είναι απαράδεκτη η στάση σας. Δεν θα περάσει η αντίληψη του ΚΚΕ και άλλων κομμάτων που θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα στη καταστροφή στο όνομα του πιο ακραίου λαϊκισμού», αντέτεινε ο κ. Βενιζέλος.
Ούτε αυτό το επεισόδιο τιμωρήθηκε από την Βουλή, ούτε φυσικά το θυμούνται τα παπαγαλάκια του "μνημονιακού τόξου". Μόνο με στημένα επεισόδια και μυθοπλασίες ξέρουν να σπιλώνουν και να εμποδίζουν το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epeisodia-
suntagmatikou-tojou-otan-o-maurikos-tou-kke-petaje-to-mnhmonio-st#ixzz4hAzpxbt6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...