Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

«Κλείστε τον έχουμε σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε» - Νέο ΑΓΡΙΟ επεισόδιο με Τζήμερο στον ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Θάνος Τζήμερος στον ΣΚΑΪ
Ξαφνικό τέλος είχε η συνομιλία του Θάνου Τζημέρου με τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου για τα όσα έγιναν στο περιφερειακό συμβούλιο με την περιφερειακή σύμβουλο Αλεξάνδρα Μπαλού. Ο Θάνος Τζήμερος έδωσε ρεσιτάλ προκλητικότητας, αντιδημοκρατικής και αντικομμουνιστικής υστερίας, προσέβαλε τους δημοσιογράφους και είπε απίθανα πράγματα. 

Καταρχήν η εκπομπή φιλοξένησε τηλεφωνικά την Αλεξάνδρα Μπαλού η οποία επανέλαβε ότι ο Θάνος Τζήμερος τη χτύπησε, ενώ έσκισε και τις αφίσες του ΠΑΜΕ για την απεργία.
Η περιφερειακή σύμβουλος του ΚΚΕ επανέλαβε ότι ο κ. Τζήμερος την χτύπησε, λέγοντας: «Το ότι με χτύπησε το θεωρώ πολύ φυσικό από έναν τέτοιο τύπο. Και με προπηλάκισε και με χτύπησε».
Λίγο αργότερα η εκπομπή φιλοξένησε τον Θάνο Τζήμερο τηλεφωνικά. Ο κ. Τζήμερος ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι δεν καταλαβαίνουν όσα λέει και τους κατηγόρησε για μεροληψία σε βάρος του, ενώ ήταν εξαιρετικά προκλητικός βγάζοντας όλον τον... αντιδημοκρατικό του εαυτό. 
«Ο ΣΚΑΪ είχε τίτλο "Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε τη Μπαλου"» είπε ο κ. Τζήμερος. Επικαλέστηκε το σύνολο του βίντεο το οποίο υποστήριξε πως δείχνει ακριβώς τα αντίθετα. Όταν του επισημάνθηκε πως και η κ. Δούρου έβγαλε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «εκφασισμό της δημόσιας ζωής» ο κ. Τζήμερος έκανε λόγο για «μοντάζ» που κάνει η Περιφερειάρχης.
Ο κ. Τζήμερος ανέφερε πως «η αφίσα είναι σκουπίδι. Το σκίσιμο είναι απόφαση δική μου. Λέει ψέμματα η Μπαλού». «Εγώ έκανα τη δουλειά του σκουπιδιάρη» είπε.
«Δεν μπορείτε να καταλάβετε βασικές έννοιες» είπε όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για την καταγγελία της κ. Μπαλού.
Όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι ο ίδιος λέει ότι οι αφίσες είναι σκουπίδι, αλλά στο βίντεο φαίνεται να τις σκίζει και τις πετάει κάτω, ο κ. Τζήμερος τους κατηγόρησε εκ νέου ότι δεν καταλαβαίνουν.
«Κατηγορηθήκατε και αποβληθήκατε από το περιφερειακό συμβούλιο. Γιατί;» τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. Ο κ. Τζήμερος είπε ότι όλοι λένε ψέμματα, ενώ επεσήμανε στους δημοσιογράφους ότι δεν είναι αντικειμενικοί. «Να κάνετε καλά τη δουλειά σας» είπε και τόνισε: «Εγώ μιλάω στον ΣΚΑΪ δεν μιλάω σε εσάς...»
«Έχετε αδυναμία κατανόησης. Κλείστε τον κ. Τζήμερο, έχουμε σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου και η σύνδεση διεκόπη...
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
http://www.periodista.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...