Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Ο Βορίδης έριξε την ιδέα… Το μνημονιακό τόξο συνασπίστηκε κατά της Χρυσής Αυγής

Ο Βορίδης έριξε την ιδέα… Το μνημονιακό τόξο συνασπίστηκε κατά της Χρυσής ΑυγήςΕπειδή πολλά βγήκαν και είπαν οι διάφοροι «κύκλοι της ΝΔ» στα μέσα, περί δήθεν «συνεργασίας Χρυσής Αυγής – Σύριζα», εμείς απλός να ρωτήσουμε το εξής απλό: 
Ποιος ήταν ο πρώτος βουλευτής που ζήτησε την αποβολή ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής από τις επιτροπές, μετά το στημένο επεισόδιο του Ν. Δένδια μπροστά στον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη;
Και η απάντηση: «Ζήσαμε αυτό που δεν είχαμε ζήσει ως τώρα από μια απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο κ. Δένδιας χωρίς να υπάρχει πρόθεση εντάσεως» είπε ο «εθνικοφιλελεύθερος» Μάκης Βορίδης και ζήτησε να διαταχθεί η αποβολή του συνόλου της ΚΟ της Χρυσής Αυγής από την διαδικασία, διότι «όλοι συνέπραξαν και ασχημόνησαν».
Η πρότασή του υιοθετήθηκε φυσικά από τον Μπαλαούρα του Σύριζα και ολόκληρο το μνημονιακό τόξο, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι δεν τους χωρίζει τίποτα και τους ενώνει απόλυτα το μίσος τους κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Επεκτάθηκε μάλιστα και από τον Βούτση, στην προσπάθειά του να αποδείξει την… σταλινική πρωτοπορία στην συλλογική ευθύνη.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-boridhs-erije-thn-idea#ixzz4hSJuXIdE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...