Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Ένα βήμα πριν το «λουκέτο» και η φυλλάδα του Σύριζα «Αυγή»

Ένα βήμα πριν το «λουκέτο» και η φυλλάδα του Σύριζα «Αυγή»
Η οικτρή θέση της κομματικής φυλλάδας του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», η οποία δίνει σε καθημερινή βάση απεγνωσμένα την μάχη προκειμένου να μην σπάσει προς τα κάτω το φράγμα των 1000 πωληθέντων φύλλων, επιδεινώνεται ολοένα και περισσότερο.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα διαβάζουμε στην εφημερίδα «Το Παρόν», όπου ανάμεσα σ’ άλλα αναφέρονται και τα εξής:
«Με απεργία προειδοποιούν και πάλι οι εργαζόμενοι της «Αυγής» τον ΣΥΡΙΖΑ και τη διοίκηση της εφημερίδας, απαιτώντας την πληρωμή ενός τουλάχιστον μισθού ως αύριο, Δευτέρα. Απόρροια της απόφασής τους είναι και το δημόσιο κείμενο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο καλείται να πάρει θέση ο «ισχυρός μέτοχος».
Αποκαλύπτουν δε πως τα χρωστούμενα προηγούμενων ετών φθάνουν πλέον τους δέκα μήνες, ενώ είναι απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες το 2017. Το πιο ανησυχητικό για τους εργαζόμενους είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιδρά στο μείζον πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει στην «Αυγή»[..]Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη αποφασίστηκε νέα μείωση μισθών κατά 15%
Μετά το «Έθνος», του οποίου η τύχη…αγνοείται από την Πέμπτη, θα έχουμε ασφυκτικά προβλήματα επιβίωσης σε μια ακόμη «προοδευτική» φυλλάδα, που έχει γράψει «ιστορία» στις εθνομηδενιστικές επιδόσεις; Όπως και να έχει, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να «φεσωθεί» ο Ελληνικός Λαός και να πληρώσει τα χρωστούμενα (και) της «Αυγής», για να συνεχίσει αυτή να εκδίδεται. «Λουκέτο» το συντομότερο δυνατόν!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ena-bhma-prin-to-louketo-kai-h-fullada-tou-suriza-augh#ixzz4hDwusSUm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...