Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Σε άδειες καρέκλες μίλησε η συριζαία υπουργός Φωτίου: Ούτε οι κομματικοί υπάλληλοι δεν πάτησαν στην εκδήλωση - Φωτογραφίες

Κεντρικό θέμα της ομιλίας ήταν η... «Κοινωνική Πολιτική του Σύριζα»
Οι κάτοικοι της Καλλιθέας γύρισαν την πλάτη στους συριζαίους και στα ψέμματά τους. Στην πολυδιαφημιζόμενη εκδήλωση που διοργάνωσαν πήγαν μόνο ελάχιστα κομματόσκυλα. Μάλιστα έκατσαν και αραιά - αραιά για να φαίνονται καμιά τριανταριά!

Οι συριζαίοι μετά το στραπάτσο που έπαθαν έβαλαν μπροστά τις μονταζιέρες: δημοσίευσαν όλες και όλες δύο φωτογραφίες και απέστειλαν ρεπορτάζ 600 λέξεων στα ΜΜΕ! Οι διοργανωτές προσπάθησαν να κάνουν το μαύρο - άσπρο και να παρουσιάσουν την αποτυχία τους ως μια «εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα» όμως απέτυχαν και σε αυτό το κομμάτι.
Αξιοσημείωτα είναι τα μη κομματικά ρεπορτάζ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και φανερώνουν ότι η εκδήλωση των συριζαίων ήταν τόσο αποτυχημένη όσο και η κοινωνική τους πολιτική.
«Μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Θεανώ Φωτίου την Τετάρτη σε μία εκδήλωση του Σύριζα για την… κοινωνική πολιτική.
Κι αυτό γιατί στην εν λόγω εκδήλωση δεν συγκεντρώθηκαν περισσότερα από... 30 άτομα, γεγονός που έφερε την απογοήτευση στα πρόσωπα των κομματικών στελεχών.
Πάντως, για να μην τους πάρει από κάτω παρηγορήθηκαν με τη δικαιολογία ότι η χαμηλή προσέλευση έγινε λόγω του ημιτελικού του κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός και όχι εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής...»


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...