Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Οι «Λευκόκρανοι» τζιχαντιστές ετοιμάζουν νέα σκηνοθετημένη επίθεση στην πόλη Ariha για να δώσουν αφορμή για παγκόσμια μαζική εισβολή στη Συρία!

Οι "Λευκόκρανοι" τζιχαντιστές ετοιμάζουν νέα σκηνοθετημένη επίθεση στην πόλη Ariha για να δώσουν αφορμή για παγκόσμια μαζική εισβολή στη Συρία!
Οι «Λευκόκρανοι» τζιχαντιστές ετοιμάζουν νέα σκηνοθετημένη επίθεση στην πόλη Ariha για να δώσουν αφορμή για παγκόσμια μαζική εισβολή στη Συρία!
Υπάρχουν τώρα νέες εξελίξεις στη Συρία, οι οποίες θα μπορούσαν να προαγάγουν ακόμη μια άλλη σκηνοθετημένη ψευτοεπίθεση χημικών όπλων που θα κατηγορούσε τη συριακή κυβέρνηση.
Τόσο το ιρανικό πρακτορείο FARS News όσο και αρκετοί ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι στο έδαφος της Συρίας αναφέρουν το κίνημα της περιβόητης ομάδας υποστήριξης της τρομοκρατίας και της προπαγάνδας γνωστής ως λευκά κράνη που σηματοδοτεί τη δυνατότητα τέτοιο γεγονός να λάβει χώρα στο εγγύς μέλλον.
Πηγές αναφέρουν ότι τα λευκά κράνη έχουν μετακινηθεί από την πόλη Saraqib στην Ariha, μια πόλη που βρίσκεται στην επαρχία Idlib. Η ομάδα προφανώς εισήλθε στην πόλη συνοδευόμενη από πολλούς πολίτες, συμπεριλαμβανομένων πολλών παιδιών με σκοπό να διοργανώσουν μια άλλη σκηνοθετημένη επίθεση για να βλάψουν την εικόνα του λεοντόκαρδου Άσαντ .
Λιβανέζικος νέος οργανισμός, al-Mayadeen, πρόσθεσε,
πως οι πολιτικές πηγές στη συριακή πόλη Idleb αποκάλυψαν την άφιξη του διαβόητου ομίλου White Helmets στην πόλη Ariha, που βρίσκεται στη νότια επαρχία του Idleb.
Σύμφωνα με πληροφορίες του FARS, τα Λευκά Κράνη στο Idlib πληρώθηκαν περίπου 1.500 έως 2.000 δολάρια ανά κλιπ της ομάδας «τραβώντας τα παιδιά από τα ερείπια.» Τα Λευκά Κράνη συνεργάζονται στενά με την Τουρκία για το παράνομο ανθρώπινο Εμπόριο οργάνων
Οι "Λευκόκρανοι" τζιχαντιστές ετοιμάζουν νέα σκηνοθετημένη επίθεση στην πόλη Ariha για να δώσουν αφορμή για παγκόσμια μαζική εισβολή στη Συρία!2Επιπλέον, η ανεξάρτητη αναλυτής του Λιβανέζικου γεωπολιτικού μέσου, η Sarah Abdallah, ανέφερε ότι τα σώματα 23 παιδιών είχαν κλαπεί από νοσοκομείο στο Idlib, μια ενέργεια που πιστεύεται ότι θα μπορούσε να έχει συμβεί και στο παρελθόν με μια ψεύτικη επίθεση από τα White Helmets (Λευκά Κράνη).
Αυτή η πιθανή ψεύτικη επίθεση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δεδομένου ότι το Βρετανικό Κοινοβούλιο έχει διαλυθεί πριν από τις βρετανικές εκλογές. Υπό το πρίσμα των πρόσφατων δηλώσεων του Μπόρις Τζόνσον που επιθυμεί βρετανικά στρατιωτικά μέτρα εναντίον της συριακής κυβέρνησης και την επιθυμία του να το κάνει χωρίς διαβούλευση με το Κοινοβούλιο, το χρονοδιάγραμμα είναι σίγουρα ώριμο για άμεση βρετανική ανάμειξη, βασισμένη σε μια «χημική επίθεση» που θα κατηγορήσει ξανά την κυβέρνηση του Προέδρου Assad.
Τα Λευκά Κράνη από καιρό εκτέθηκαν επειδή δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την προπαγάνδα της αλ-Κάιντα και πρόσφατα υπέγραψαν έγγραφο ως δήλωση αλληλεγγύης με τους μαχητές της Αλ Κάιντα στη Μπαράδα της Δαμασκού, απειλώντας να παρακρατήσουν πόσιμο νερό από Σύριους πολίτες.
http://grothia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...