Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Τα τάγματα εργασίας των Τούρκων που οδήγησαν στο θάνατο 250 χιλιάδες Έλληνες. Τα εφιαλτικά Αμελέ Ταμπουρού (βίντεο) …Μετά τους Βαλκανικούς πολέμους οργανώθηκαν στην Τουρκία τα τάγματα εργασίας,  -γνωστά ως Αμελέ Ταμπουρού-, όπου στέλνονταν αναγκαστικά άνδρες που δεν ήταν μουσουλμάνοι για να εκτελέσουν βαριές εργασίες. Ήταν η εποχή που επανήλθε η πολιτική των Νεότουρκων με το τρίπτυχο εκσυγχρονισμός, ισλαμισμός, τουρκισμός.
Τα τάγματα εργασίας στην πραγματικότητα ήταν μια εφιαλτική μέθοδος εθνοκάθαρσης, καθώς οι περισσότεροι δεν κατάφερναν να επιβιώσουν. Τα «αμελέ ταμπουρού» ονομάστηκαν τόποι βασανισμού και εξόντωσης, αφού οι συνθήκες εργασίας ήταν απάνθρωπες  ενώ το φαγητό και το νερό ήταν πάντα λιγότερο από το κανονικό….
Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του Αντώνη Σουβατζή από το χωριό Γκιόζ-Τεπες της Σμύρνης, όπως καταγράφηκε στο χαρτί καθ΄υπαγόρευσή του, τον Σεπτέμβριο του 1968: «Μας έδωσαν ψωμί και σταφίδα. Μόλις φάγαμε ψωμί και σταφίδα τρελαθήκαμε για νερό. Εγώ κρατήθηκα, δεν έφαγα. Οι σκοποί μας δήλωσαν, ότι θα πιούμε νερό. Εκεί ήταν μια χαβούζα που πέφταν από το εργοστάσιο πετρέλαια, λάδια και ζεστό νερό. Μόλις ακούστηκε η διαταγή οι πρώτοι που πήγαν να πιούν σκάσανε, γιατί πέσανε οι άλλοι επάνω με την ορμή και τη λαχτάρα για νερό. Θα ΄ταν 30 άνθρωποι». Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του 1918 χάθηκαν 250 χιλιάδες Έλληνες στα τάγματα εργασίας  των Τούρκων….
Δείτε το βίντεο


Αυτόν τον αρχισφαγέα τον ΚΕΜΑΛ εκθειάζουν τα παλιοτόμαρα ψευτοέλληνες πολιτικάντηδες και ο καλοπερασάκιας Μητσάρας και αυτό επειδή βλακεύοντας τους έλληνες με την πορνεία , το ποδόσφαιρο και τις κλαπαρχιδιές των τάλεντ σόου, τους κλέβουν την ψήφο .
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ…ΟΧΙ ΣΕ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΑ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΖΟΠΟΛΤΟ….
ΘΑΥΜΑΣΤΕ

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΟΖΑ ….
Να μην αναφερθούμε σε Μπουτάρηδες  και άλλους, τους οποίους τα βλακόμετρα ψήφισαν…Ειδικά στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία….
Εδώ θυμούνται τα Τάγματα Ασφαλείας για τα οποία δεν ξέρουν τίποτα ….και τα βρίζουν, αλλά κουβέντα για τα τα Τάγματα Εργασίας…Θέλουν να γίνουμε φίλοι με το ζόρι με τους Τούρκους
http://www.periergo.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...