Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

«ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΩ» ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΤΑΧΡΟΝΟΣ

Επτάχρονο «κουτάβι του χαλιφάτου» αποκαλύπτει: Το Ισλαμικό Κράτος με έμαθε να αποκεφαλίζω


Ένα επτάχρονο αγόρι Γιαζίντι, που σώθηκε από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) αφού κρατήθηκε σκλαβάκι επί 30 μήνες, μίλησε στα κουρδικά Μέσα και περιέγραψε τη ζωή του ως «κουτάβι» του χαλιφάτου.«Κουτάβια του χαλιφάτου» αποκαλούν οι τζιχαντιστές τα μικρά παιδιά, αγόρια, που άρπαξαν με τη βία για να τα κάνουν γενίτσαρους.

Το επτάχρονο παιδί είπε στην κάμερα ότι οι τζιχαντιστές το εκπαίδευσαν σε στίβο μάχης, του έμαθαν να αποκεφαλίζει ανθρώπους και να χειρίζεται όπλα.

Το παιδί υπέστη πλύση εγκεφάλου από τους τρομοκράτες, οι οποίοι ενστάλαξαν στην ψυχή και στο μυαλό του το εξτρεμιστικό Ισλάμ και τώρα η οικογένειά του προσπαθεί να το επαναφέρει.

Το παιδί έμεινε με τους τρομοκράτες δυόμιση χρόνια.

Υπολογίζεται ότι το Ισλαμικό Κράτος έπιασε συνολικά 1.000 αγόρια των Γιαζίντι, κουρδικής θρησκευτικής μειονότητας που διατηρεί μια εκδοχή του αρχαίου ζωροαστρισμού, κατά την επιδρομή του στα χωριά τους στο βορειοδυτικό Ιράκ τον Αύγουστο του 2014.

Τα παιδιά αυτά, που αρπάχτηκαν από τις οικογένειές τους, σε πολλές περιπτώσεις οι πατεράδες τους φονεύθηκαν και οι μητέρες τους έγιναν ερωτικές σκλάβες, κλείστηκαν σε «παιδικές κατασκηνώσεις» των τρομοκρατών όπου εκεί έγιναν «κουτάβια του χαλιφάτου».

Ως «κουτάβια του χαλιφάτου» τα παιδιά μετατρέπονται σε γενίτσαρους.

Το Ισλαμικό Κράτος, που ξεμένει από άνδρες όσο περνά ο καιρός, στέλνει πολλά από τα παιδιά αυτά σε αποστολές αυτοκτονίας.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...