Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Καμία εξεταστική για την ποινική δίωξη Σαμαρά - Καμία έρευνα για το βίντεο Μπαλτάκου!

Καμία εξεταστική για την ποινική δίωξη Σαμαρά - Καμία έρευνα για το βίντεο Μπαλτάκου!Από την Eφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”
Ήλθε στη Βουλή η δίωξη για τον Σαμαρά για την ωμή παρέμβασή του στην Δικαιοσύνη, που αποτελεί κατάχρηση εξουσίας. Όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά “δημοκρατικά” κόμματα δεν ζήτησαν τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Για το λόγο αυτό ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος στην ομιλία του στη Βουλή κι αναφερόμενος στις δεκάδες άρσεις ασυλίας που έχουν γίνει για λόγους ασήμαντους κατά βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου”:
“Ενώ όμως είστε ευαίσθητοι γι’ αυτά τα πράγματα και ό,τι έρχεται από τη Δικαιοσύνη το προχωράτε εδώ και κάνετε άρσεις ασυλίας, εξεταστικές επιτροπές, σας πληροφορώ ότι από τις 14 Φεβρουαρίου του 2017 ένας τακτικός ανακριτής του Πρωτοδικείου Αθηνών διενεργεί κύρια ανάκριση για παραβίαση του τηλεφωνικού απορρήτου του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την περίφημη συνομιλία του, στην οποία καλούσε δικαστικό λειτουργό να προφυλακίσει Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Και είχαμε καταθέσει και μήνυση, γιατί οι προφυλακίσεις είχαν πάνω προγενέστερη ημερομηνία από την ημερομηνία της προφυλάκισής τους.
Θα έχετε το πολιτικό θάρρος, εσείς του ΣΥΡΙΖΑ, να ζητήσετε εξεταστική επιτροπή; Εμείς έχουμε δεκαεπτά Βουλευτές. Δεν φτάνουμε. Δεν θα το έχετε, γιατί στηρίζετε μαζί με τη Νέα Δημοκρατία αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα που μοναδικός του εχθρός είναι η Χρυσή Αυγή.”
Στην ίδια ομιλία αναφέρθηκε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και στο βίντεο Μπαλτάκου για το οποίο επίσης δεν έχει γίνει καμία έρευνα παρ’ όλη την αντίθετη άποψη της Δικαιοσύνης, τονίζοντας:
“Απόλυτα συναφής και η περίπτωση του βίντεο Μπαλτάκου, για το οποίο κατηγορήθηκε ο συναγωνιστής μου, Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και το απαλλακτικό βούλευμα το οποίο βγήκε έλεγε και τόνιζε τα εξής: «Είναι εξάλλου γεγονός ότι δεν προέκυψε η αλήθεια ή η αναλήθεια των ισχυρισμών του Παναγιώτη Μπαλτάκου, που περιέχονται στην επίδικη υποκλαπείσα συνομιλία. Ούτε βεβαίως προέκυψε αν το ως άνω ζήτημα ερευνήθηκε στα πλαίσια κάποιας άλλης αυτοτελούς δικαστικής έρευνας και μάλιστα, με τη σχολαστικότητα, την επιμονή και τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια και δημοσιότητα που η σημασία του απαιτούσε». Δεν κάνατε τίποτα ούτε γι’ αυτό. Χέρι-χέρι με τη Νέα Δημοκρατία στο κυνήγι των μαγισσών κατά της Χρυσής Αυγής.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kamia-ejetastikh-gia-thn-poinikh-diwjh-samara-kamia-ereuna-gia-to-binteo-mp#ixzz4f5GtDESx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...