Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Ν.Ο.Δ.Ε. Ηλείας: «Τιμούμε και θεωρούμε σημαντική την αναγνώριση του έργου του Νίκου Μπελογιάννη»!!!


Πρόκειται για μια πραγματικά κατάπτυστη ανακοίνωση της Ν.Ο.Δ.Ε. Ηλείας, η οποία σ’ ένα σημείο αναφέρει τα εξής απίστευτα και όμως αληθινά:


«Τιμούμε και θεωρούμε σημαντική την αναγνώριση του έργου του Νίκου Μπελογιάννη. Θεωρούμε όμως ύβρη την καπήλευση των αγώνων του για την Δημοκρατία από την χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης»!
Επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για ανακοίνωση των νεοδημοκρατών Ηλείας και όχι του ΚΚΕ που διαμαρτύρεται για την «αρπαγή»  του «ήρωά» του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα σε μόλις 28 λέξεις πραγματοποιείται ο πιο βαρυσήμαντος και ηχηρός εξευτελισμός της ΝΔ, από τα ίδια της τα μέλη. «Τιμούν» και «αναγνωρίζουν» το «έργο» του Μπελογιάννη, ο οποίος έσφαζε αμάχους στον Μελιγαλά και αλλού, και θεωρούν ως «αγώνες του για την Δημοκρατία» την προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδος σ’ ένα ακόμη παράρτημα του «ερυθρού παραδείσου» του κομμουνιστή και αρχιεγκληματία Στάλιν.
Φυσικά και δεν πρόκειται να διαγραφούν γι’ αυτήν την αθλιότητα οι υπεύθυνοι της Ν.Ο.Δ.Ε.  Ηλείας, καθώς από την μια θεωρείται φυσιολογικό επί χρόνια από την ΝΔ «να τιμά και να σέβεται τους αγώνες της αριστεράς», ενώ από την άλλη από την ΝΔ διαγράφεται μόνο εάν υπάρχει έστω και υποψία εθνικιστικής παρέκκλισης. Όλοι  όσοι ένιωσαν το κόκκινο λεπίδι, καθώς και οι οικογένειές τους, ας έχουν υπ’ όψιν αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση όταν (και) στις επόμενες εκλογές οι νεοδημοκράτες θα ζητήσουν την ψήφο τους «για να σωθεί η χώρα από την αριστερά»…
Ποιος ήταν ο Ν.Μπελογιάννης που τιμά η Νέα Δημοκρατία:
Εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ” (Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017)
Υπό τον τίτλο «Ντροπή» γράφονται τα εξής:
«Σε αντίθεση με τις εντυπώσεις που έχει καλλιεργήσει η αριστερή προπαγάνδα, ο Νίκος Μπελογιάννης δεν κατεδικάσθη για τις ιδέες του. Κατεδικάσθη και εξετελέσθη για συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες συνιστούσαν κατασκοπεία υπέρ ξένης, εχθρικής εκείνη την εποχή, χώρας. Είναι γεγονός ότι προέβη σε αυτές τις πράξεις εμφορούμενος από ιδεολογικά κίνητρα. Αισθανόταν ότι ανήκει στο καθεστώς της Σοβιετίας και όχι στο ελληνικό Έθνος. Και υπέρ αυτού του καθεστώτος ενεργούσε.
Προβαίνοντας σε ενέργειες που υπενόμευσαν την ασφάλεια του ελληνικού Κράτους. Συνεπώς η Σοβιετική Ένωσις, θα είχε κάθε λόγο να τον τιμά. Όμως το εγκληματικό εκείνο καθεστώς, έχει καταρρεύσει εδώ και δεκαετίες υπό το βάρος των εγκλημάτων και των ανομημάτων του. Και έρχονται τώρα, κάποιοι λειτουργοί του ελληνικού Κράτους, το οποίο ο Μπελογιάννης ήθελε να καταλύσει, και ιδρύουν μουσείο στην μνήμη του. Ντροπή».

ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΑ Η "ΔΕΞΙΑ" ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
http://www.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...