Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Μητροπολίτης Σεραφείμ: «Παιχνίδια εξουσίας και πλειοδοσία αριστερισμού για το Αγιο Φως»

Οι δηλώσεις κυβερνητικών βουλευτών και του Μάκη Μπαλαούρα σχετικά με το  αποτελούν μια πλειοδοσία αριστερισμού στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού εξουσίας στο χώρο του κυβερνώντος κόμματος με στόχο την επόμενη ημέρα δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και το μεσημβρινό μαγκαζίνο ο .

«Είναι μια πλειοδοσία αριστερισμού και ένα παιχνίδι εξουσίας στο χώρο του κυβερνόντος κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Πλειοδοτούν σε αριστερισμό με αποκλειστικό στόχο την επόμενη μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάκη Μπαλαούρα για το Άγιο Φως.
Συνεχίζοντας σχετικά με την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε πως «σκέφτονται τα πράγματα όπως έχουν την πραγματικότητα της οικονομίας, τη δυσχέρεια της χώρας, την αδυναμία αναπτύξεως. Υπάρχει μια παθογένεια που δεν οφείλεται στο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια είναι η γραφειοκρατία η περίφημη, η ευνοιοκρατία, το ότι στην Ελλάδα το 1 χιλιόμετρο κοστίζει 60 εκ. ενώ στην Ευρώπη κοστίζει 30 εκ. Πιστεύω ότι βλέπουν όλοι στην επόμενη μέρα και όλα αυτά υποσκάπτουν τη θέση του πρωθυπουργού Τσίπρα αλλά αυτό είναι ένα εσωτερικό θέμα του ΣΥΡΙΖΑ».
http://www.vimaorthodoxias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...