Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Χτύπησε κόκκινο ο αντιχριστιανισμός των συριζαίων: “Κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου” το Άγιο Φως για τον Μπαλαούρα!

Χτύπησε κόκκινο ο αντιχριστιανισμός των συριζαίων: “Κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου” το Άγιο Φως για τον Μπαλαούρα!
Το μένος των ανθελλήνων συριζαίων για το Έθνος και την Ορθόδοξη Πίστη είναι γνωστό.
Όσο και να προσπαθεί ο άθεος Τσίπρας (που δεν έχει τελέσει θρησκευτικό γάμο, ούτε έχει βαφτίσει τα παιδιά του) να πείσει για το αντίθετο με τις υποκριτικές επισκέψεις του σε εκκλησίες και μοναστήρια, δεν μπορεί να κρυφτεί ο εθνομηδενισμός και ο αντιχριστιανισμός του Σύριζα.
Κλασικό παράδειγμα άθεου μπολσεβίκου ο... χαμηλοσυνταξιούχος Μπαλαούρας, ο οποίος ανερυθρίαστα επιμένει στην πολιτική του θέση για κατάργηση της έλευσης του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο στην Ελλάδα.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για την θέση του αυτή, εμμένει και δηλώνει: "είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο. Και το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό κόστος".
Όντως Μπαλαούρα υπάρχει ένα σημαντικό κόστος από την στιγμή και οι λοιποί σου σύντροφοι δεν άφησαν ευρώ στα δημόσια ταμεία!
Αλλά ποιος έχασε την ντροπή ή τον σεβασμό στα όσια και ιερά της Πίστεως, για να την βρει ο Μπαλαούρας;


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chtuphse-kokkino-o-antichristianismos-twn-surizaiwn-kataloipo-ths-paganisti#ixzz4dOqzeTfd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...