Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Ο πρώην πρόεδρος του “Ερρίκος Ντυνάν”, Μαρτίνης καρφώνει τους σκευωρούς Αθανασίου - Σαμαρά: Τρέμουν αυτά που θα αποκαλύψω στην Εξεταστική!

Ο πρώην πρόεδρος του “Ερρίκος Ντυνάν”, Μαρτίνης καρφώνει τους σκευωρούς Αθανασίου - Σαμαρά: Τρέμουν αυτά που θα αποκαλύψω στην Εξεταστική!
Ακόμα μια αποκάλυψη για το βρώμικο παραδικαστικό κύκλωμα των σκευωρών, Αθανασίου - Σαμαρά φέρνει σήμερα στο φως η εφημερίδα "Δημοκρατία".
Ο υπόδικος και προφυλακισμένος πρώην πρόεδρος του "Ερρίκος Ντυνάν" καταγγέλλει ευθέως την συμμορία Αθανασίου - Σαμαρά ότι τον εμποδίζει για να μην καταθέσει στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία.
Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από την εφημερίδα "Δημοκρατία":

"Με θέλουν στη φυλακή, υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» και καταγγέλλει κυκλώματα που προσπαθούν να εμποδίσουν κατάθεσή του στην εξεταστική για να μην «κάψει» πολιτικά πρόσωπα. Ρουκέτες μεγατόνων εξαπολύει ο πρώην πρόεδρος του Νοσηλευτικού Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» που βρίσκεται προφυλακισμένος για το επίμαχο σκάνδαλο, το οποίο έχει μπει στο στόχαστρο της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που θα διερευνήσει τα μεγάλα σκάνδαλα και το «φαγοπότι» στον χώρο της Υγείας.
Ο Ανδρέας Μαρτίνης, που έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος μέσω της αγοράς ακινήτων και ερευνάται για την υπόθεση του «Ντυνάν», λύνει τη σιωπή του και μιλά μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού στην «κυριακάτικη δημοκρατία». Ο πρώην πρόεδρος του ιδρύματος καταγγέλλει ευθέως πολιτικά πρόσωπα και κάνει λόγο για προδικαστικά κυκλώματα και μηχανισμούς, που απορρίπτουν το αίτημα αποφυλάκισής του για να μη μιλήσει και… κάψει πρόσωπα.
Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι έχει στείλει σχετική επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, τον κ. Πολάκη. «Ενώ είμαι 75 ετών και η αρμόδια επιτροπή που αποφασίζει το ποσοστό αναπηρίας έχει αποφανθεί ότι είμαι κατά 75% ανάπηρος και ο νόμος είναι σαφέστατος ότι πάνω από 67% δεν παραμένεις στη φυλακή, ο ανακριτής και η εισαγγελέας απέρριψαν το αίτημά μου και πάω στο συμβούλιο» αναφέρει στην «κυριακάτικη δημοκρατία» ο Ανδρέας Μαρτίνης, που μιλά ευθέως για «πρωτοφανή πράγματα» και «μηχανισμούς».
«Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα και γίνονται για να μην καταθέσω στην επιτροπή της Βουλής για αυτούς που κατήγγειλα» υποστηρίζει ο κ. Μαρτίνης και, απαντώντας στο ερώτημα ποιοι θεωρεί ότι βρίσκονται πίσω από αυτή τη μεθόδευση και ποιο είναι το σύστημα που καταγγέλλει, εξαπολύει νέες βόμβες.
«Σαμαράς, Αθανασίου και ο Καϋμενάκης, που έγινε γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου μετά τον Μπαλτάκο» είναι η απάντηση-ισχυρισμός που δίνει ο υπόδικος Ανδρέας Μαρτίνης, προσθέτοντας ότι «αυτοί κάνουν γύρω γύρω για οποιαδήποτε απόφαση μπορεί να είναι υπέρ των θυμάτων του Ερυθρού, όχι των δικών μου απόψεων, της διοίκησης που είναι τώρα πρόεδρος ο εισπράκτορας του Αδωνη (Γεωργιάδη), αλλά οπωσδήποτε για να μη βγω εγώ ενώ δεν μου δίνουν και ορισμένα άλλα στοιχεία που ξέρω ότι υπάρχουν, αλλά δεν τα δίνουν».
Στην ουσία, ο Ανδρέας Μαρτίνης κάνει λόγο για κάποιους που φοβούνται τις αποκαλύψεις που ο ίδιος μπορεί να κάνει αν βρεθεί εκτός Φυλακών Κορυδαλλού, υποστηρίζοντας ότι δικαιούται βάσει του νόμου την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους και ισχυρίζεται ότι έχει ήδη στείλει σχετική επιστολή στον αρμόδιο υπουργό, φωτογραφίζοντας τον κ. Πολάκη....
«Προφανώς κάποιοι δεν επιθυμούν να είμαι ελεύθερος και να κάνω ό,τι θέλω» καταλήγει ο Ανδρέας Μαρτίνης, στέλνοντας μήνυμα ότι είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε αποκαλύψεις και ονόματα"
Είναι προφανές πως οι σκευωροί της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται πίσω από κάθε όζουσα υπόθεση και σκάνδαλο στην Ελλάδα! Μόνο η Χρυσή Αυγή θα γκρεμίσει το σάπιο πολιτικό σύστημα των σκανδάλων και της διαφθοράς!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-prwhn-proedros
-tou-errikos-ntunan-martinhs-karfwnei-tous-skeuwrous-athana#ixzz4fkFalRYe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...