Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Παραμένουν ασύλληπτοι οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - Οι προστατευόμενοι παρακρατικοί δημοσίευσαν και βίντεο με νέα στοιχεία

Παραμένουν ασύλληπτοι οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - Οι προστατευόμενοι παρακρατικοί δημοσίευσαν και βίντεο με νέα στοιχεία
Το βίντεο από την επίθεση εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής επί της Λεωφόρου Μεσογείων έδωσαν στη δημοσιότητα οι παρακρατικοί, μέσω του γνωστού ιστότοπου. Το βίντεο είναι τραβηγμένο από την πλευρά των παρακρατικών από κάποιον χειριστή δικό τους και ως εκ τούτου έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα να μην υπάρξει διαρροή πληροφοριών.

Το μόνο που ελεύθερα αφήνουν να φανεί είναι η δολοφονική τους πρόθεση, αλλά και το γεγονός ότι εν τέλει τράπηκαν σε πανικόβλητη φυγή.

Το μοναδικό εκ των σημείων του βίντεο, που χρήζει προσοχής είναι ότι συντονιστής της επιθέσεως φαίνεται να είναι άτομο, που δεν φοράει κράνος και είναι ντυμένος με πουκάμισο. Πέραν του διακριτικού «θολώματος» που έχει γίνει στο πρόσωπο του «συντονιστή», αυτός το καλύπτει μονάχα με μία λαιμουδιέρα μηχανής.
Αυτά βεβαίως δεν έγιναν γνωστά με την δημοσιοποίηση του βίντεο, αλλά ήταν γνωστά στις αρχές από την πρώτη στιγμή. Παρόλα αυτά, ουδεμία κίνηση έχει γίνει για την εξόχως εύκολη ταυτοποίηση του ατόμου που με δολοφονικό μένος διατάσσει να πυρποληθεί το βιβλιοπωλείο στο ισόγειο, αλλά και κατευθύνει τον τσεκουράτο παρακρατικό στο έργο του.
Πάντως εάν επρόκειτο για Χρυσαυγίτη θα είχε ήδη βρεθεί και οι φυλλάδες θα είχαν κάνει ήδη εκτενή αφιερώματα στην προσωπική του ζωή. Τώρα που πρόκειται για τον συντονιστή δολοφονικής επιθέσεως εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι απλά… Τρίτη 11 Απριλίου.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paramenoun-asullhptoi-oi-drastes-ths-dolofonikhs-epitheshs-sta-grafeia-ths#ixzz4dxLChUne

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...