Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Γελοιοποιήθηκε ο Τσακνής: Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη στους σταλινικούς λογοκριτές της Ε.Ρ.Τ. - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Γελάνε και οι πέτρες με τις αστείες δικαιολογίες του μπολσεβίκου Τσακνή για την σταλινική λογοκρισία που επέβαλε η Ε.Ρ.Τ. στον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Στις θεσμικές ερωτήσεις του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, που αφορούσαν την κατάφωρη παραβίαση των αρχών του Συντάγματος από τους κρατικοδίαιτους συριζαίους, ο Τσακνής απαντούσε ότι: "το να θεωρείς την δημιουργία τζαμιού εθνική προδοσία είναι ρητορική μίσους"!!!

Καμία απάντηση δεν έδωσαν τα σταλινικά απολιθώματα για τις αθλιότητες σε βάρος της Χρυσής Αυγής που κατά καιρούς προβάλλουν, όπως η παρακάτω: 
Στο 7λεπτο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε ολόκληρη την τοποθέτηση του Ηλία Κασιδιάρη και τα ουσιώδη ερωτήματα για την παράνομη λογοκρισία και την "ρητορική μίσους" σε βάρος της Χρυσής Αυγής, που έμειναν αναπάντητα.
Στην έναρξη της συνεδρίασης παρουσιάστηκε επίσης το επίσημο αίτημα της Εισαγγελείας για την ποινική δίωξη Σαμαρά για την υπόθεση των παράνομων προφυλακίσεων των βουλευτών μας κατόπιν τηλεφωνικών εντολών.
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ζήτησε την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το ζήτημα και την άμεση κλήτευση όλων των εμπλεκομένων στην Επιτροπή Θεσμών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/geloiopoihthhke-o-tsaknhs-sfodrh-epithesh-hlia-kasidiarh-stous-stalinikous#ixzz4dTvBzHF8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...