Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΗΤΑΝ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΟ… ΑΝΤΙΘΕΤΟ


Γράφει ο Αντίοχος
Να αποδείξει πως η Επανάσταση της 21ης Απριλίου ήταν… αμερικανοκίνητη, προσπαθεί η φυλλάδα των Ιών, παραθέτοντας κάποια αποχαρακτηρισμένα έγγραφα-εκθέσεις της ΣΙΑ, αλλά καταφέρνει να αποδείξει το… ακριβώς αντίθετο.

Ιδού κάποια παραδείγματα, από τα οποία αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι οι Αμερικανοί είχαν… μεσάνυχτα για την Επανάσταση.
Η πρώτη έκθεση, στις 2 π.μ. (ώρα Ουάσινγκτον) της 21/4/1967, ενημερώνει πως:
«Η κυβέρνηση Κανελλόπουλου ανατράπηκε από ένα ταχύτατο και καλοσχεδιασμένο στρατιωτικό πραξικόπημα, διευθυνόμενο απ’ ό,τι φαίνεται από την ανώτατη ηγεσία του ελληνικού στρατού. Το πραξικόπημα φαίνεται ότι διεξήχθη από υψηλόβαθμη ομάδα του ελληνικού στρατού, η οποία είχε προηγουμένως καταρτίσει σχέδια έκτακτης ανάγκης για συλλήψεις ανεπιθυμήτων και κατάληψη της εξουσίας από το στρατό αν χρειαστεί ν’ αποτραπεί η επάνοδος των Παπανδρέου στην εξουσία».
Προφανώς εδώ, τα… τσακάλια της ΣΙΑ πιάνονται στον ύπνο, νομίζοντας πως επρόκειτο για το κίνημα των στρατηγών – για το οποίο εγνώριζαν κι είχαν συμφωνήσει.
Εννιάμισι ώρες αργότερα, στην επόμενη έκθεση, οι τάχαμου σχεδιαστές και υποκινητές του κινήματος (όπως μας λέει τα τελευταία 43 χρόνια η αριστερή προπαγάνδα…), παίρνουν επιτέλους χαμπάρι, ότι το κίνημα δεν ήταν των «εγκεκριμένων» από την υπηρεσία τους στρατηγών, αλλά κάποιων άλλων αξιωματικών: «Το πραξικόπημα υπήρξε έργο μιας ομάδας ανώτερων αξιωματικών του στρατού και της αεροπορίας που αυτοαποκαλούνταν νωρίτερα “Επαναστατικό Συμβούλιο” και ισχυρίζονται πως είχαν ασφαλείς πληροφορίες ότι οι κομμουνιστές ετοιμάζονταν “να ξεκινήσουν ταραχές, απεργίες και γενική αναταραχή στην Αθήνα” το Σάββατο 22 Απριλίου».
Αλλά, ότι κι αν λένε τα συντρόφια κι ότι κι αν γράφουν τα έγγραφα της ΣΙΑ, η αλήθεια είναι μία και ο… μπακλαβάς γωνία: ο Γ. Παπαδόπουλος πέθανε στη φυλακή, της αμερικανοκρατούμενης μεταπολιτευτικής Ελλάδος! Θα συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο αν ήταν… αμερικανοκίνητος;
https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...