Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

O Γιάννης Λαγός στο Xanthi Channel για τις προκλήσεις των τουρκοπρακτόρων στην Θράκη - BINTEO


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός μίλησε τηλεφωνικά στο Xanthi Channel για τις προκλήσεις των τουρκοπρακτόρων στην Θράκη.

Ο συναγωνιστής Λαγός αρχικά τόνισε πως το μόνο πολιτικό κόμμα που νοιάζεται και ασχολείται για όσα συμβαίνουν στην Θράκη είναι η Χρυσή Αυγή. «Όσοι αισθάνονται τούρκοι, να πάνε στην τουρκία» δήλωσε χαρακτηριστικά για αυτούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Άγκυρας στην Θράκη.
Κατήγγειλλε για ακόμη μια φορά την ανθελληνική δράση του τουρκικού προξενείου, που καταπατά τους νόμους του κράτους, την συνθήκη της Λωζάννης και είπως πως πρέπει να κλείσει. Μάλιστα σημείωσε πως οι ευρωπαϊκές χώρες παίρνουν μέτρα κατά της τουρκικής προκλητικότητας σε αντίθεση με την κυβέρνηση της Ελλάδας που τείνει χείρα βοηθείας.
Ακολούθως αναφέρθηκε στην μήνυση που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή κατά του τουρκόφιλου κόμματος DEB και εξήγησε αναλυτικά όλους τους λόγους που οδήγησαν στην ενέργεια αυτή.
Εν συνεχεία παρουσίασε το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής για την Θράκη και το κλείσιμο παράνομων τουρκικών νηπιαγωγείων, κάτι για το οποίο η ανθελληνική κυβέρνηση νομοθέτησε εκ των υστέρων ώστε να διδάσκονται τα τουρκικά στα σχολεία της περιοχής.
Κλείνοντας ο συναγωνιστής Λαγός απάντησε στους συκοφάντες της Χρυσής Αυγής και τόνισε πως η κοινοβουλευτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου για τα προβλήματα της Θράκης θα συνεχιστεί. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-giannhs-lagos-sto-xanthi-channel-gia-tis-proklhseis-twn-tourkopraktorwn-s#ixzz4bnPXdGJZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...