Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΕΥΓΕ στην Fraport! Δίνει δουλειά security με €250, όταν θα μπορούσε να προσλάβει τζιχαντιστές με τα μισά λεφτά!

fb09eaff68dbc296496ec2df0a8afe18-696x464Ακόμη δεν έχουν «στεγνώσει» οι υπογραφές για τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη χώρα μας και η εταιρεία γερμανικών συμφερόντων Fraport εκβιάζει για προσλήψεις φυλάκων με τον παχυλό μισθό των 250 ευρώ μηνιαίως.
Η εταιρεία όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα των Συντακτών εκβιάζει τις ελληνικές αρχές προκειμένου να μη διεξαχθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την πιστοποίηση και πρόσληψη υπαλλήλων φύλαξης.
Με το πρόσχημα ότι δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν  οι αερολιμένες , επιχειρεί να παρακάμψει τις προβλεπόμενες διαδικασίες παραμερίζοντας τον επόπτη που έχει ορίσει η ελληνική πολιτεία.
Στόχος των υπευθύνων της Fraport σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, είναι να πραγματοποιήσει η ίδια εξετάσεις – εξπρές και να προσλάβει ανειδίκευτους φύλακες με μισθό 250 ευρώ το μήνα.
Σημειώνεται ότι ίδια ώρα, με βάση τα στοιχεία, στην Ελλάδα υπάρχουν 35 χιλιάδες πιστοποιημένοι υπάλληλοι στον τομέα ασφάλειας οι οποίοι στη συντριπτική πλειονότητά τους είναι άνεργοι.
Το σχέδιο που «ρίχνει τις μάσκες» και καταδεικνύει τις πραγματικές προθέσεις ορισμένων απορρίφθηκε για την ώρα από τα αρμόδια ελληνικά όργανα, ωστόσο οι Γερμανοί είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν.
https://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...