Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Έντονες ανησυχίες προκαλεί η επίσκεψη κλιμάκιου της πρεσβείας των ΗΠΑ στα γραφεία του τουρκικού κόμματος DEB στην Ξάνθη, το οποίο επιζητά την απόσχιση της Θράκης από την Ελλάδα και την ένωση της με την Τουρκία.

Από την επίσημη σελίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα διαβάζουμε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2016 ο τωρινός πρέσβης είναι ο Τζέφρυ Πάιατ, διπλωμάτης καριέρας με βαθμό πληρεξούσιου υπουργού. Είναι πολύ σημαντικό να θυμηθούμε ότι ο Πάιατ είχε υπηρετήσει ως πρέσβης και στην Ουκρανία από το 2013 έως το 2016, όπου εκεί είχε συνομιλίες με τον αμερικανοσιωνιστή Σόρος σχετικά με θέματα στρατηγικής για μια καμπάνια δυσφήμισης του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς και για σχέδια αποσταθεροποίησης της νόμιμης κυβέρνησης στην Ουκρανία, όπως είχε αποδειχθεί και από τις σχετικές αποκαλύψεις των wikileaks. Και ενώ η εκστρατεία του Πάιατ και του Σόρος εναντίον του Πούτιν απέτυχε, στην Ουκρανία η αντισυνταγματική απομάκρυνση του Γιανουκόβιτς πέτυχε μέσω της υποστηριζόμενης από τον Σόρος εξέγερσης του "euromaidan".
Αποδεδειγμένα λοιπόν ο Πάιατ είναι μια νεοταξίτικη μαριονέτα του Ομπάμα και του Σόρος που ανήκει στο αντίπαλο στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ.
Για τα σχετικά τεκταινόμενα στην Ελλάδα άραγε γνωρίζει ο κ. Πάιατ ότι στις 6 Μαρτίου 2017, πάντα στην ίδια συνταγή των μη κυβερνητικών οργανώσεων του Σόρος για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η υπεύθυνη για τα ανθρώπινα δικαιώματα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα Χόλι Μέτκαλφ μαζί με άλλους υπαλλήλους της συναντήθηκαν με τους τούρκους πράκτορες του κόμματος DEB στην Ξάνθη. Επιπροσθέτως άραγε γνωρίζει ο κ. Πάιατ ότι το κόμμα DEB έχει ως κύριο σκοπό του την απόσχιση της Θράκης από την Ελλάδα και την ένωση της με την Τουρκία.
Για παράδειγμα την παραπάνω επιτροπή νεοταξίτικων συμφερόντων της εποχής της Κλίντον και του Ομπάμα υποδέχτηκαν οι εκλεκτοί τούρκοι πράκτορες Μουσταφά Αλή Τσαβούς, Αχμέτ Καρά, Οζάν Αχμέτογλου, Ισμέτ Τουτζάρ, Ραμαδάν Ντουμπάν, Ραίφ Ουστά και Λεϊλά Σαλίχογλου, Αϊντίν Αχμέτ, Μουσταφά Σάργκο, Αλή Σαλίχογλου και Χουσνιέ Αραμπατζίογλου που πασχίζουν να χαρακτηρίσουν την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ως τουρκική.
Πιο αναλυτικά σε αυτή την συνάντηση που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως ενέργεια που προετοιμάζει ύπουλα και δυσάρεστα γεγονότα για την Ελλάδα τέθηκαν θέματα της ανύπαρκτης τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Όλοι οι πολίτες της Θράκης είναι Έλληνες που απολαμβάνουν το αγαθό της ανεξιθρησκίας, όσο αυτό δεν απειλεί την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, όπως αυτή και είναι η συνήθης πρακτική που εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Στην συνέχεια οι τούρκοι πράκτορες παραπονέθηκαν ότι δεν δίνονται λύσεις στα θέματα της τουρκικής μειονότητας που αφέθηκε παρακαταθήκη στην Ελλάδα με την διεθνή συνθήκη της Λωζάννης. Το θράσος των τούρκων πρακτόρων είναι πραγματικά απύθμενο αναφέροντας ότι η "τουρκική μειονότητα στην Θράκη" δέχεται περιορισμούς από την Ελλάδα ενώ οι αντίστοιχες Ελληνικές κοινότητες στην Ίμβρο, στην Τένεδο, στην Μικρά Ασία και ιδιαίτερα στην Σμύρνη και στην Κωνσταντινούπολη έχουν κυριολεκτικά σφαγιαστεί και αφανιστεί από τους τούρκους βάρβαρους κατακτητές.
Η αλήθεια είναι ότι η τουρκική παράνομη δραστηριότητα στην Θράκη έχει καθαρά παραβεί τα προσχήματα ιδιαίτερα με την βοήθεια της σημερινής ανθελληνικής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Τούρκοι πράκτορες προσπαθούν φανερά και εξακολουθητικά να τουρκοποιήσουν τους Έλληνες Πομάκους παρά την δηλωμένη θέληση τους ότι είναι Έλληνες. Τουρκικά κρατικά κανάλια, όπως το TRT, φανερά προπαγανδίζουν υπέρ της ύπαρξης μιας τουρκικής μειονότητας στην Ελληνική Θράκη. Με νομοθεσία των αριστερών νεοφιλελεύθερων κομμουνιστών εισάγονται τα τουρκικά στα Ελληνικά νηπιαγωγεία.
Η ΕΣΗΕΑ παραχωρεί το βήμα στους τούρκους πράκτορες του DEB στην Αθήνα και μόνο η Χρυσή Αυγή αντιδρά σε αυτήν την ξεδιάντροπη προσπάθεια της τουρκικής προπαγάνδας! Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που αναδεικνύει συνεχώς το μέγιστο πρόβλημα της ανθελληνικής δραστηριότητας του δούρειου ίππου των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών κόμματος DEB στην Θράκη μας και η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά σε όλους τους τομείς την τουρκική απειλή.

 http://www.xryshaygh.com/e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...