Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΑΜΥΘΗΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΈχει απόλυτο δίκαιο σε όσα λέγει ο αγαπητός μου Ανδρέας Λουκά στο πιο κάτω άρθρο του για τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Μπορεί ο μπαμπάς Τάσος Παπαδόπουλος να έκανε αρκετά και μοιραία λάθη στη διάρκεια της πολιτικής του καριέρας και της διακυβέρνησης του, με κυριότερα εκείνα του Σλόποταν Μιλόσεβιτς, του Χρηματιστηρίου, της συνεργασίας του με ΑΚΕΛ – Χριστόφια, της επιδιαιτησίας και της Συμφωνίας της 8ης Ιουλίου 2006, αλλά τουλάχιστο είχε κάποιο ειδικό πολιτικό βάρος και εκτόπισμα που δεν διαθέτει αλλά ούτε και ποτέ θα μπορέσει να αποκτήσει ο υιός Νικόλας.


Ο Νικόλας μπορεί να έχει εκατοντάδες εκατομμύρια στην διάθεση του (Να είναι καλά ο μπαμπάς και η μαμά μια που ίδιος δεν δούλεψε ποτέ του) για να λαδώσει τον τομαριστή κύπριο ψηφοφόρο και τα πουλημένα ΜΜΕ (όπως λέγεται ότι έκανε για να αρπάξει την προεδρία του ΔΗΚΟ) με στόχο την εξουσία, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος ο ανώριμος πολιτικά κύπριος ψηφοφόρος δεν θα κάνει πειραματισμούς τύπου Νικόλα στις επόμενες Προεδρικές Εκλογές.

Ο φίλτατος Ανδρέας Λουκά δεν πρέπει να εκπλήττεται για την δήλωση του νεανίσκου περί επανέναρξης των συνομιλιών για το κυπριακό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο μπαμπάς Τάσος μας έδεσε χειροπόδαρα, με την μοναδική γραπτή Συμφωνία που υπάρχει με τους Τούρκους, την Συμφωνία της 8η Ιουλίου 2006 (Το 1977 και 1979 υπήρχαν μόνο Πρακτικά και όχι συμφωνίες) που προβλέπει ρητά την αναζήτηση λύσης στην βάση της τουρκικών προδιαγραφών και συμφερόντων λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ΔΔΟ. Ο υιός Παπαδόπουλος γνωρίζοντας αυτή την δέσμευση του μπαμπά αντί να απογαλακτιστεί και να μεγαλώσει πολιτικά, μας πουλά από τότε που εξελέγη Πρόεδρος του Κόμματος του, το παραμύθι της ΔΔΟ με το δήθεν ΣΩΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. Ο Νικόλας το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να ικανοποιήσει το κόμπλεξ της καρέκλας, όπως δυστυχώς και ο Μπαμπάς, αδιαφορώντας για το μέλλον της Κύπρου. Ο λόγος που τηρεί αυτή την στάση ο Νικόλας και δεν απορρίπτει την ΔΔΟ είναι και το γεγονός ότι ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι αν απορρίψει την ΔΔΟ, δεν θα είναι αρεστός στους Αγγλοαμερικάνους και την Intelligence Service, που ανέδειξαν προηγουμένως στη εξουσία, και θα συνεχίσουν να το κάνουν με όσους υποστηρίζουν την ΔΔΟ.  

Αν φθάσουμε στην απίστευτη κατάντια, μετά από έναν Χριστόφια και Αναστασιάδη, να έχουμε Πρόεδρο τον Νικόλα, επειδή απλά διαθέτει αμύθητο χρήμα και τίποτα άλλο, ζήτω που καήκαμε!!!

Καλώ το Νικόλα Παπαδόπουλο να συνεργαστεί με τον πέραν του ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ πολιτικό χώρο για ανάδειξη στην Προεδρία μιας έντιμης και ικανής υπερκομματικής προσωπικότητας, προκειμένου να επανατοποθετήσει το Κυπριακό στην σωστή του βάση για να αποφύγουμε την σίγουρη τουρκοποίηση. Σε αντίθετη περίπτωση από αυτό το βήμα και δια ζώσης θα ενημερώνω τον λαό επί καθημερινής βάσης προκειμένου να το πείσω να αποφύγει την ολέθρια αυτή επιλογή   

Όμηρος Αλεξάνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...